UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

MESA SECTORIAL. 22 abril 2021. Comissió de Serveis 2021-2022 // Comisión de Servicios 2021-2022.

MESA SECTORIAL. 22 abril 2021. Comissió de Serveis 2021-2022 // Comisión de Servicios 2021-2022.

En la Mesa Sectorial del 22 d'abril de 2021,s'han tractat les resolucions del procediment d'adjudicació de llocs de treball  en COMISSIÓ DE SERVEIS, per al curs 2021/2022.

Destaquem com a principal novetat la supressió de la repetició de centre. Com a motiu la Conselleria ha argumentat la necessitat d'actualitzar les situacions personals de les comissions de servei concedides anteriorment. Ja es va prorrogar en el curs anterior i era necessari partir de nou i realitzar així un millor ajust que s'adeqüin a noves realitats dels sol·licitants actualitzant informes de les concedides.

 

Des d' UGT Ensenyament PV donada la situació d'excepcionalitat d'aquests dos cursos hem sol·licitat que aquesta repetició de centre sigui possible, així com la petició a qualsevol centre de la Comunitat Valenciana inclosa la mateixa localitat, sempre que es compleixin els requisits de la convocatòria.

L'Administració ha manifestat la intenció de tenir en compte la petició a centres de la mateixa localitat solament en els casos per causes socials (de l'1 al 7).

Des d'UGT Ensenyament PV considerem que les circumstàncies actuals, marcades per la pandèmia, conviden a fer d'aquesta convocatòria de comissió de servei una petició en situació excepcional. Per això, hem argumentat la necessitat de facilitar el major nombre de comissions de serveis al personal docent que així la sol·liciten.

 

També  s'ha demanat per exemple, flexibilitat en els terminis de la documentació a aportar i incloure notes aclaridores sobre informes específics en la convocatòria i que els informes de INVASSAT incloguin una data de validesa.

En precs i preguntes s'ha sol·licitat:

- Donar resposta al retard en el cobrament del subsidi per incapacitat temporal en els funcionaris de classes passives que han aconseguit el 91 dia de baixa mèdica.

- En relació a les oposicions, informen que hi haurà un màxim de tres tribunals per centre i un màxim de 50 opositors per tribunal.

- Respecte a l'impagament als funcionaris en pràctiques que tenien triennis i/o sexennis, ens exposen que està pendent de la signatura d'hisenda.

Finalment ens comuniquen que la setmana vinent ens informessin sobre la convocatòria de comissions de servei específiques.

  

En la Mesa Sectorial del 22 de abril de 2021,se han tratado las resoluciones del procedimiento de adjudicación de puestos de trabajo  en COMISIÓN DE SERVICIOS, para el curso 2021/2022.

Destacamos como principal novedad la supresión de la repetición de centro. El motivo que ha argumentado la Conselleria, es la necesidad de actualizar las situaciones personales de las comisiones de servicio concedidas anteriormente. Justifica que se prorrogó en el curso anterior y es necesario partir de nuevo y realizar así un mejor ajuste que se adecue a nuevas realidades de los solicitantes, en un colectivo tan numeroso  actualizando informes de las concedidas.

Desde UGT Ensenyament PV dada la situación de excepcionalidad de estos dos cursos hemos solicitado que esta repetición de centro sea posible, así como la petición a cualquier centro de la Comunidad Valenciana incluida la misma localidad, siempre y cuando se cumplan los requisitos de la convocatoria.

La Administración ha manifestado la intención de tener en cuenta la petición a centros de la misma localidad solamente en los casos por causas sociales (del 1 al 7).

Desde UGT Ensenyament PV consideramos que las circunstancias actuales, marcadas por la pandemia, invitan a hacer de esta convocatoria de comisión de servicio una petición en situación excepcional. Por ello, hemos argumentado la necesidad de facilitar el mayor número de comisiones de servicios al personal docente que así la soliciten.

También se ha pedido por ejemplo, flexibilidad en los plazos de la documentación a aportar e incluir notas aclaratorias sobre informes específicos en la convocatoria y que los informes de INVASSAT incluyan una fecha de validez.

En ruegos y preguntas se ha solicitado:

  • Dar respuesta al retraso en el cobro del subsidio por incapacidad temporal en los funcionarios de clases pasivas que han alcanzado el 91 día de baja médica.
  • En relación a las oposiciones,  informan que habrá un máximo de tres tribunales por centro y un máximo de 50 opositores por tribunal.
  • Respecto al impago a los funcionarios en prácticas que tenían trienios y/o sexenios, nos exponen que está pendiente de la firma de hacienda.

Finalmente nos comunican que la próxima semana nos informaran sobre la convocatoria de comisiones de servicio específicas.DOCUMENTACIÓ: ESBORRANYS DELS DOCUMENTS TRACTATS A LA MESA 

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".