UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

MESA SINDICAL. 20-04-2021. Proposta ROF dels Centres Superiors d’Ensenyances Artístiques integrats en ISEACV // Propuesta ROF de los Centros Superiores de Enseñanzas Artísticas integrados en ISEACV.

MESA SINDICAL. 20-04-2021. Proposta ROF dels Centres Superiors d’Ensenyances Artístiques integrats en ISEACV // Propuesta ROF de los Centros Superiores de Enseñanzas Artísticas integrados en ISEACV.

 

MESA SINDICAL. 20-04-2021. Proposta ROF dels Centres Superiors d’Ensenyances Artístiques integrats en ISEACV.

 

En la Mesa Sindical del dia 20 d’abril, s'ha tractat entre altres temes el Decret…/… de … de … de 2021, del Consell pel qual s'aprova el Reglament d'Organització i Funcionament dels Centres Superiors d'Ensenyances Artístiques integrats en l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana (ISEACV).

 

Cal destacar que es el primer ROF d’Espanya regulat i que després de catorze anys, on es veia una lleugera pinzellada d’aquestes ensenyances, concretament en  [1]l’Ordre del 29 de juny de 1992, no s’havia tractat.

 

Des d'UGT Ensenyament PV donem l'enhorabona pel treball realitzat per la Conselleria i per l'ISEACV, perquè és un document molt esperat pels docents i alumnat d'aquestes ensenyances. Aquesta ferramenta jurídica era necessària, per la inestabilitat i incertesa que podien presentar, però que és molt complexa i difícil d'executar si no estan clars tots i cadascú dels punts a seguir.

 

En aquest sentit, pensem que seria necessària un període major de reflexió i maduresa per poder aprovar-lo i sempre comptant amb el consens dels centres de l'ISEACV.

 

En definitiva, ha de ser una eina d'ús real que regule aquestes ensenyances i no un document teòric i fictici, que a l'hora de solucionar la diferent problemàtica ocasionada en aquest sector, no ens done resposta.

 

UGT Ensenyament PV ha insistit en un dels punts que preocupen als docents d'aquest sector: s'ha preguntat en quines condicions passarà a dependre de les universitats el professorat de conservatori superior, però de moment, no ens han donat resposta.

 

En acabar les nostres aportacions i correccions de diferents articles del ROF, s'hi ha sol·licitat una nova Mesa Sindical per tal d'acabar de donar-li forma al document. En aquesta línia,  la Directora d'Institut Superior d'Ensenyament de la Comunitat Valenciana, Inmaculada Sánchez, ens ha convocat a una nova Mesa la setmana vinent.

 

 

[1] Ordre de 29 de juny de 1992, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, per la qual s’aproven les instruccions que regulen l’organització i el funcionament dels centres docents que imparteixen ensenyaments del segon cicle d’Educació Infantil, Pre-escolar, Primària, General Bàsica, Educació Especial, Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional, mantinguts amb fons públics i que depenen de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència de la Generalitat Valenciana. (DOGV 15-7-1992)

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".