Logo
Imprimir esta página

URGENT !!! : Elecció d'entitat sanitària per als nous mutualistes de MUFACE

URGENT !!! : Elecció d'entitat sanitària per als nous mutualistes de MUFACE

El passat 1 de setembre de 2019 van prendre possessió els nous funcionaris de carrera docents, que adquireixen la condició de nous mutualistes obligatoris de MUFACE.

UGT recorda que aquells mutualistes docents que no hagen triat entitat sanitària en l'àmbit de MUFACE hauran d'optar entre rebre l'assistència sanitària a través del servei públic de salut de la seua pròpia Comunitat Autònoma (INSS) o a través de mitjans concertats (ADESLAS, ASISA, DKV...). L'opció ha de realitzar-se en qualsevol cas, siga com siga la seua cobertura sanitària actual.

Els nous mutualistes podran realitzar el tràmit d'elecció d'entitat des de la Seu Electrònica de la Mutualitat, dins de l'apartat "Serveis per a col·lectius específics" Alta en entitat nou ingrés. Aquest tràmit també podrà fer-se per correu postal o presencialment en les oficines de la Mutualitat. Feta l'alta d'entitat i formalitzada la seua afiliació, rebrà en el seu domicili la targeta d'afiliació i el talonari de receptes.

El sector d'Ensenyament de FeSP-UGT recorda que el pròxim 31 d'octubre acaba el termini perquè cada nou mutualista docent trie entitat sanitària. Transcorregut aqueix termini sense que s'haja exercitat l'opció, MUFACE, d'ofici, adscriurà a aquest col·lectiu a l'assistència sanitària pública, això és, a l'INSS (Seguretat Social) i remetrà el talonari i la targeta d'afiliació. L'alta de beneficiaris, si n'hi ha, ha de fer-la el mutualista, ja siga electrònicament, presencialment o per correu postal.

Els interessats poden posar-se en contacte amb el seu servei provincial de MUFACE.


Mes informació:


UGT.es | Aviso legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".