Logo
Imprimir esta página

JQCV 2021. Convocatòria de les proves.//Convocatoria de las pruebas.

JQCV 2021. Convocatòria de les proves.//Convocatoria de las pruebas.
 

PREINSCRIPCIÓ I SORTEIG

Primer període

1. La JQCV establirà un procediment de preinscripció telemàtica a través de la pàgina web de la JQCV. Les persones interessades ompliran un formulari . Solament es podrà fer la preinscripció en un únic nivell i localitat. La preinscripció està limitada a un únic nivell i seu per persona.

2. Les persones interessades podran preinscriure's en el nivell que desitgen, sense tindre el certificat de nivell anterior.

3. Les persones que emplenen la preinscripció són les responsables de comprovar i verificar l'exactitud de les dades de la sol·licitud. Les dades referents al nivell i localitat marcades en la preinscripció no podran modificar-se després.

4. El termini per a la preinscripció per als nivells A2, B1, C1 i llenguatges específics serà des del 8 d'abril a les 10:00 h fins al 15 d'abril a les 10:00 hEnllaç al tràmit de preinscripció.

Avís: L' adjudicació de places  serà per SORTEIG DE LES SOL·LICITUDS PRESENTADES.

5. Una vegada finalitzat el formulari de preinscripció, es generarà un justificant on constaran les dades, nivell, localitat seleccionades i un número de sorteig.

6. Una vegada realitzat el sorteig, els aspirants podran consultar el dia 22 d'abril si han obtingut plaça en la localitat i nivell seleccionats en la preinscripció.

Segon període

1. El termini de preinscripció per als nivells B2 i C2 serà des del dia 1 de setembre a les 10:00 h fins al 7 de setembre a les 10:00 hLa data del sorteig i la consulta del resultat per al mes de novembre es faran públiques en el web de la JQCV.

2. El termini per a la matrícula i el pagament de la taxa dels nivells B2 i C2  es publicarà en el web de la JQCV amb anterioritat.

MATRÍCULA I PAGAMENT DE LA TAXA

a. Termini de matrícula i pagament:  28 d'abril al 5 de maig.

b. La matrícula i el pagament de la taxa únicament estarà disponible per als aspirants que han obtingut plaça en el sorteig anterior.

c. La inscripció es realitza per via telemàtica.

Instruccions del tràmit telemàtic:

La inscripció es podrà realitzar tant amb certificat digital com sense. 

Recordeu que, per a poder participar en les proves, cal haver completat fins al final el procediment de matrícula:

1.Emplenar el formulari en línia

2.Annexar la documentació, si escau (discapacitat, família nombrosa, etc.)

3.Pagament de les taxes de manera telemàtica

4.Registrar/validar la sol·licitud electrònicament

5.Guardar el justificant d'inscripció.

d. No seran vàlides les sol·licituds que no hagen sigut registrades electrònicament en la plataforma de matriculació.

e. Les places de matrícula  estan limitades per la capacitat de les seus; per tant, no s'admetrà cap canvi de localitat.

ATENCIÓ A LES PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

Els aspirants amb diversitat funcional acreditada que sol·liciten mesures d'adaptació han d'especificar-ho en la matrícula i han d'adjuntar un "informe d'adaptació de temps o de mitjans", expedit pels serveis competents en matèria de diversitat funcional de la Generalitat Valenciana, de les altres comunitats autònomes o de l'Estat. Per a més informació consulteu la resolució de convocatòria de les proves en el DOGV.

ATENCIÓ A LA DIVERSITAT DE CREENCES RELIGIOSES

Les persones matriculades, que per motius de creença religiosa i a l'empara de les lleis 24/1992 i 25/1992, de 10 de novembre, vulguen participar en les proves en un règim d'horari alternatiu, ho han de comunicar a la JQCV en el termini de matrícula i pagament de les taxes. La sol·licitud d'horari alternatiu per motiu de creença religiosa i la documentació acreditativa de la situació que dona dret a la participació en un horari alternatiu haurà de ser presentada per registre a la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià en el termini de matriculació corresponent o mitjançant qualsevol de les formes previstes en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

UGT.es | Aviso legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".