FORMACIÓ PROFESSIONAL: Calendari d' admissió i matrícula 2021-2022.// FP. Calendario de admisión y matrícula 2021-2022.

FORMACIÓ PROFESSIONAL:  Calendari d' admissió i matrícula 2021-2022.// FP. Calendario de admisión y matrícula 2021-2022.

- La presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica tant en FP Bàsica com en els cicles de grau mitjà i superior serà del 21 de maig a l'1 de juny.

- La matriculació en FP Bàsica anirà del 16 al 22 de juliol i del 23 al 30 de juliol en grau mitjà i superior.


ENLLAÇOS:


La presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica tant en FP Bàsica com en els cicles de grau mitjà i superior serà del 21 de maig a l'1 de juny. La publicació de l'oferta formativa en ambdós casos es farà el 10 de maig.

En FP Bàsica les llistes definitives de persones admeses es publicaran el 15 de juliol i la matrícula anirà del 16 al 22 de juliol. Pel que fa al grau mitjà i superior, el 22 de juliol es publicaran les llistes definitives i la matriculació tindrà lloc del 23 al 30 de juliol.

La publicació de l'oferta formatica per a l'FP Bàsica  es farà també el 10 de maig, mentre que la presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica estarà oberta del 9 al 14 de juliol i les llistes definitives de persones admeses es publicaran el 26 de juliol.

El 28 de juny es publicarà l'oferta formativa dels PFQB i les sol·licituds d'admissió telemàtica per a cursar aquests programes podran presentar-se del 8 al 14 de juliol, mentre que les llistes definitives de persones admeses es publicaran el 27 de juliol.

La matriculació tant en FP Bàsica de segona oportunitat com en els programes formatius de qualificació bàsica tindrà lloc del 2 al 6 de setembre.

Tota la tramitació a través de telematricula.esvolver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".