Logo
Imprimir esta página

UGT INFORMA: Proposta d'arranjament escolar curs 2021-2022.// Propuesta de arreglo escolar curso 2021-2022.

UGT INFORMA: Proposta d'arranjament escolar curs 2021-2022.// Propuesta de arreglo escolar curso 2021-2022.

Proposta d’arranjament escolar d’educació infantil i primària i educació especial per al curs 2021-2022. 

En l'enllaç inferior de la notícia podran veure el llistat de centres on es preveu que hi haja variació en el nombre d’unitats en funcionament per al curs vinent. 

 

Això inclou les unitats de catàleg i les habilitades. No es proposa cap supressió i les unitats que no siguen necessàries per a l’escolarització d’alumnat es posaran en No funcionament.


Aquesta proposta ha estat comunicada, per mitjans telemàtics, als consells escolars municipals, o directament als ajuntaments en els casos en què no hi ha consell escolar municipal, que podran presentar les seues al·legacions, també telemàtiques, fins el 21 d’abril.

 

                                            ENLLAÇ PROPOSTA ARRANJAMENT ESCOLAR.

 

UGT.es | Aviso legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".