Logo
Imprimir esta página

COVID-19: 65 anys - Autorització i carta vacunació. // COVID-19: 65 años - Autorización y carta de vacunación.

COVID-19:  65 anys - Autorització i carta vacunació. // COVID-19:  65 años - Autorización y carta de vacunación.
65v a

Vacunació: El Consell Interterritorial de Sanitat ha autoritzat la vacunació de persones majors de 65 anys amb Astrazeneca.

- Les persones majors de 65 anys dels centres que estan citats demà per a la vacunació hauran d’anar amb la resta de personal del seu centre a l’hora i lloc on se’ls ha convocat. Les què estaven convocades per a la vacunació els dies anteriors o hui dimecres 31 de març, podran anar demà al punt de vacunació adjudicat al seu centre i rebran la dosi corresponent. Per tant, hauran de dur el SIP i el qüestionari degudament emplenat, que trobaran al web.- Aquelles persones a les quals els correspongueren els punts de vacunació de Requena, Alcoi, Torrevieja i Vinaròs, que demà no estan actius, podran anar a altres punts de vacunació.-Tota persona major de 65 anys que assistisca individualment i no acudisca a la vacunació amb la resta de personal del seu centre, haurà d’adreçar-se a la persona responsable de la Conselleria d’Educació, facilitant les seues dades i el centre educatiu en el qual treballa. Així ho hem comunicat a tots els centres educatius mitjançant aquesta carta: http://www.ceice.gva.es/documents/161634256/173272600/valencia/bbef3576-bdfb-4fa6-b898-486d0826e58f


Més informació en l'Espai COVID-19 de la nostra web:
http://www.ceice.gva.es/va/covid-19

 

 

Enllaç a CARTA VACUNACIÓ.

UGT.es | Aviso legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".