UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

COVID-19: RESOLUCIÓ 29 març 2021. Instruccions per a l'adaptació del currículum, programacions i criteris d'avaluació, promoció i titulació davant la COVID.

COVID-19: RESOLUCIÓ 29 març 2021. Instruccions per a l'adaptació del currículum,  programacions i criteris d'avaluació, promoció i titulació davant la COVID.

UGT INFORMA: RESOLUCIÓN 29 de marzo de 2021. Instrucciones para la adaptación del currículum, programaciones y criterios de evaluación, promoción y titulación ante la COVID.


 

En aquest enllaç teniu la següent Resolució: 

 

RESOLUCIÓ de 29 de març de 2021, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a l'adaptació del currículum, les programacions didàctiques i els criteris d'avaluació, promoció i titulació durant el curs 2020-2021, davant la situació ocasionada per la Covid-19. [2021/3317]

 (DOGV núm. 9052 de 31.03.2021) 

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".