Logo
Imprimir esta página

JQCV: Pla de formació del personal examinador de les proves.// JQCV: Plan de formación del personal examinador de las pruebas.

JQCV: Pla de formació del personal examinador de les proves.// JQCV: Plan de formación del personal examinador de las pruebas.

El Pla de formació de l'any 2020 ha permés la formació de nou personal examinador.

La necessitat de poder disposar cada vegada més de persones que coneguen el MECRL i de poder actuar de forma més coordinada i objectiva, ens obliga a continuar la formació dels examinadors i examinadores que col·laboren habitualment en les proves de la JQCV.

 

 

En aquest enllaç podeu veure la publicacó següent:

 

RESOLUCIÓ de 25 de març de 2021, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, per la qual es dona publicitat al Pla de formació del personal examinador de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià per a l'any 2021 i s'estableix el procediment que regula l'acreditació d'aquest personal. [2021/3187]

UGT.es | Aviso legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".