I CONGRÉS NACIONAL de FeSP-UGT PV: Es felicitem del nomenament de Mayte Montaner com a secretària general, de la constitució d'una CEN paritària i la incorporació a ella de les nostres companyes Maite Tarazona, Maria José Navarro i Susana Diaz.

I CONGRÉS NACIONAL de FeSP-UGT PV: Es felicitem del nomenament de Mayte Montaner com a secretària general, de la constitució d'una CEN paritària i la incorporació a ella de les nostres companyes Maite Tarazona, Maria José Navarro i Susana Diaz.

Des d'UGT Ensenyament PV felicitem la nostra companya Mayte Montaner Soria, que ha sigut triada en l'I Congrés Nacional de FeSP-UGT PV com a secretària general de la Federació d'Empleats i Empleades dels Serveis Públics d'UGT PV (FeSP-UGT PV) i a tota la seua executiva i li desitgem que tinga molt èxit en els seus projectes i propostes sindicals en defensa dels drets de les empleades i empleats dels serveis públics.

1MayteWeb

CongresolFeSPUGTPV

  

Especialment hem de felicitar-nos per la constitució d'una Comissió Executiva paritària (set dones al costat de set homes, inclòs el nostre anterior secretari general, ara president d'honor, Luis Lozano Mercadal, que es jubila) i la participació de tres de les nostres companyes del Sector d'Ensenyament en les secretàries d'Ensenyament, Maite Tarazona Camarasa, Política Social, María José Navarro García, i de Ciència i Universitats, Susana Díaz González. Molt d'èxit en els seus projectes i propostes sindicals perquè això suposarà un ineludible benefici en la defensa dels drets i els interessos de les treballadores i treballadors de l'Ensenyament i de totes les empleades i empleats dels serveis públics, que hem de tindre la consideració de treballadores i treballadors imprenscindibles i essencials.

 

EJECUTIVA

 

D'esquerra a dreta en la segona fila María Isabel Molina Montes (secretaria d'Administració General de l'Estat), Gonzalo Fernández Martínez (secretaria d'Administració Autonòmica i Justícia), Ana Isabel Civera Percha (secretaria de Dona i Igualtat), Eva Plana Garrigues (secretaria de Salut, Serveis Soci-Sanitaris), María José Navarro García (secretaria de Política Social i Dependència), Francisco J. Caballero González (secretaria d'Administració Local i Serveis a la Comunitat), Susana Díaz González (secretaria de Ciència i Universitats), Maite Tarazona Camarasa (secretaria d'Ensenyament), i Miguel Ángel Ramírez Milà (secretaria de Correus i Serveis Postals). En la primera fila, d'esquerra a dreta, Fernando Millán Domínguez (secretaria de Política Sindical), Miguel Ángel Moro Hernández (secretaria d'Organització), Mayte Montaner Soria (secretaria General), Luis Lozano Mercadal (presidència d'Honor) i José Andrés Bertó Peret (secretaria d'Administració i Finances).

FeSPUGTPVXimo

Ximo Puig, president del Consell de la Generalitat, davant l'I Congrés Nacional de FeSP-UGT PV

 FeSPUGTPVanteriorCEN

Comissió Executiva Nacional anterior i Mesa de l'I Congrés Nacional de FeSP-UGT PV#ServeisPúblicsImprescindibles || #Sostenibilitat ||  #Igualtat ||  #Digitalització ||  https://t.co/NBO98bYtJy ClauCongresolFeSPUGTPVInaCongresolFeSPUGTPV

CongresoFeSP0
0
0
s2smodern
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".