V Concurs d'audiovisuals ''Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere"

V Concurs d'audiovisuals ''Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere"

El 25 de novembre es celebra el Dia internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, i des de FeSP-UGT et proposem participar en el V Concurs d'audiovisuals “Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere”.

Què és la violència de gènere? Com es manifesta? Quines són les respostes necessàries per a acabar amb la violència gènere? Des de FeSP-UGT Ensenyament organitzem el V Concurs d'audiovisuals “Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere” amb l'objectiu de contribuir al fet que la comunitat educativa construïsca eines per a afrontar situacions de violència de gènere i garantir que això no succeïsca.

Durant els primers certàmens rebem treballs de molta qualitat i en aqueixa línia volem continuar treballant. A continuació et facilitem les bases del concurs, un díptic informatiu i la documentació a emplenar (sol·licitud de participació, autorització de divulgació d'imatges) per a participar en el V Concurs “Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere”.

EducandoEnIgualdad

FeSP-UGT PV entrega el 2º PREMIO del III Concurso Nacional de Videos “Ama en igualdad. Di no a la violencia de género”

Més informació.

 

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".