UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

CONVENI UGT: amb la Universitat de València

CONVENI UGT:  amb la Universitat de València

 CONVENI FeSP-UGT amb la Universitat de València.

 

 

La Federació d'Empleades i Empleats dels Serveis Públics d'UGT (FeSP-UGT), té signat un conveni de col·laboració amb la Universitat de València, pel qual els afiliats a FeSP-UGT poden gaudir d'un 10% de descompte en el Centre d'Idiomes de la Universitat.

 

Segons aquest conveni, els afiliats a FeSP-UGT amb un mínim de 6 mesos d'antiguitat, es beneficiaran durant el curs acadèmic del descompte citat.

 

Per a qualsevol informació i/o matriculació heu de dirigir-vos a:

 

https://www.uv.es/

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

CONVENIO FeSP-UGT/UV

La Federación de Empleadas y Empleados de los Servicios Públicos de UGT (FeSP-UGT), tiene firmado un convenio de colaboración con la Universidad de Valencia, por el que los afiliados a FeSP-UGT pueden disfrutar de un 10% de descuento en el Centro de Idiomas de la Universidad.

 

Según este convenio, los afiliados a FeSP-UGT con un mínimo de 6 meses de antigüedad, se beneficiarán durante el curso académico del descuento citado.

 

Para cualquier información y/o matriculación debéis dirigiros a:

 

https://www.uv.es/

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".