Logo
Imprimir esta página

08/10/2020 – COMISSIÓ SEGUIMENT ACORD PROFESSORAT INTERÍ. Reivindicacions UGT Ensenyament PV.

08/10/2020 – COMISSIÓ SEGUIMENT ACORD PROFESSORAT INTERÍ. Reivindicacions UGT Ensenyament PV.

En la reunió de hui s'han tractat els següents punts:

  • Modificació del procediment d'adjudicació de llocs de difícil cobertura, per a autoritzar la contractació de professorat sense el requisit addicional de formació pedagògica i didàctica de postgrau, o equivalent, amb caràcter excepcional i per a llocs docents necessaris per a l'atenció educativa originada per la pandèmia de la COVID-19.
  • Llistats per a les adjudicacions de llocs d'àmbit i de FPA (Àmbit científic, Àmbit sociolingüístic, FPA Científic/Tecnològic, FPA Ciències Socials i FPA Comunicació -Valencià/Anglés-) del cos de professors de secundària, que s'integren per diferents bosses.
  • Revisió del procediment per a la correcta incorporació a la borsa de treball dels opositors, que no van superar l'oposició (proves A+B) de el cos de mestres de 2016 i 2018.

En relació amb el primer punt, l'administració ha proposat la modificació de la resolució que regulen les adjudicacions de difícil cobertura, d'acord amb l'autorització que estableix l'article 2 del Reial decret llei 31/2020, de 29 de setembre, pel qual s'adopten mesures urgents en l'àmbit de l'educació no universitària. La proposta es pot consultar més a baix. Des d'UGT Ensenyament PV hem proposat la seua ampliació a altres supòsits, com és el cas dels mestres i mestres que estan obligats a desactivar-se per no tindre la menció que els permet treballar per l'especialitat per la qual es van presentar a les oposicions de 2018 i 2016. No obstant això, la resposta de l'administració ha sigut que no es té habilitació legal per a fer-ho i el procediment per a accedir i habilitar-se per diferents especialitats de la borsa única de mestres és a través del procediment de difícil cobertura. A més que ja s'està treballant en les propostes que solucionaran la incorrecta incorporació de les i els opositors de 2016 i 2018.

En relació amb el segon punt de l'ordre del dia, l'administració, seguint el plantejament (criteri de l'antiguitat en el sistema educatiu) que es va establir per a confeccionar el llistat d'aspirants a l'especialitat de Cultura Clàssica, amb aspirants procedents de les borses de Grec i Llatí, ha elaborat els llistats dels aspirants dels àmbits i llocs de FPA i la corresponent resolució per a la seua activació a l'inici de l'any 2021, que es poden consultar més a baix, establint un termini fins al 22 d'octubre per a comunicar errors o incidències en aquests. Des d'UGT Ensenyament PV us recomanem que consulteu els llistats i la pròpia resolució, per a comunicar-nos els errors o incidències que detecteu, entre elles, sembla ser que els llistats no estan complets i falten incorporar integrants de les bosses dels conformen.

En relació amb el tercer punt de l'ordre del dia i que es connecta amb el primer i la nostra petició d'ampliació dels supòsits de contractació de mestres sense l'habilitació corresponent, la proposta de l'administració, a més del comentat en el punt primer, ha sigut la d'agilitar la tramitació per a la correcta incorporació d'aquest professorat (opositors 2016 i 2018) en la borsa única de mestres, ateses les diferents situacions de cadascun d'ells, a més d'obrir un nou termini perquè els que no van presentar l'acreditació necessària en el seu moment, puguen fer-ho ara. Inicialment les situacions que ha plantejat l'administració van des de diferenciar entre els que tenien l'habilitació abans de l'oposició i els que l'han adquirida després i que valor caldria donar-li a aquest fet dins de l'ordenació de la borsa, fins a la diferenciació entre els quals han treballat sense l'habilitació, els que no han treballat, i els que ho han fet amb ella, i la valoració que a aquests fets cal donar-li per a la seua ordenació dins de la bossa. Des d'UGT Ensenyament PV prepararem les propostes que considerem més justes i oportunes d'aplicar en tots aquests supòsits i li'ls presentarem a l'administració. També esperem conéixer les dades de les persones afectades i la classificació en els diferents suposats de cadascuna d'elles. Esperem les vostres aportacions. DOCUMENTACIÓ:Llistat || Listados:UGT.es | Aviso legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".