Mesa Sectorial d'Educació 26/09/2019. CONCURS GENERAL DE TRASLLATS. Curs 2019-2020. Esborranys

Mesa Sectorial d'Educació  26/09/2019. CONCURS GENERAL DE TRASLLATS. Curs 2019-2020. Esborranys

UGT Ensenyament PV informa:

Hi haurà pocs canvis respecte als esborranys presentats. Inclús a la convocatòria d'inspecció no hi ha canvis, més enllà de qüestions de llenguatge inclusiu i d'actualitzar determinats càrrecs.

UGT Ensenyament PV ha demanat:

  1. Que isquen totes les places possibles i que no es bloquegen amb el requisit del B2.
  2. Que hi haja mobilitat del 1r cicle de l'ESO a la FPA.
  3. Que en el dret preferent a localitat o zona es puga demanar per les especialitats que es vulga i no per totes obligatòriament.
  4. Que l‘FPB siga lloc d'especial dificultat.
  5. Que tots els càrrecs i autoritzacions estiguen en l'apartat 4 del barem.
  6. Que es puntuen totes les modalitats de participació de l'art. 5 del barem, siga impartida o rebuda, inclosa la d'FP d'Ocupació.

Precs i preguntes.

  • El 0,20% del Acord de 17 d’abril de 2019 es preveu pagar-ho al novembre.
  • La incorporació a les borses de treball (opositors/es suspesos/as 2019) es farà en la segona quinzena d'octubre, excepte especialitats que tenen prova pràctica.
  • El curs de capacitació per al professorat interí sense o fora de moratòria (DT 2ª Ordre 35/2018) s'està en fase de disseny.

 

DOCUMENTACIÓ:Esborradors resolució Concurs General de Trasllats 2019-2020 (inclou annex de mèrits).

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".