MUFACE informa a tots els seus mutualistes sobre la situació actual de l'epidèmia de coronavirus i la conveniència de prioritzar les gestions per telèfon o per via electrònica en les oficines provincials.

MUFACE informa a tots els seus mutualistes sobre la situació actual de l'epidèmia de coronavirus i la conveniència de prioritzar les gestions per telèfon o per via electrònica en les oficines provincials.


COVID19muface 

Sanitat eximeix del visat previ a les receptes de MUFACE

El Ministeri de Sanitat ha aprovat l'exempció de visat de receptes, per la qual cosa podran adquirir-se en la farmàcia sense necessitat d'acudir a MUFACE.

Amb motiu de la situació d'emergència de salut pública provocada pel COVID-19, el Ministeri de Sanitat ha resolt excepcionar transitòriament, en l'àmbit dels Règims Especials de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE), de l'Institut Social de les Forces Armades (ISFAS) i de la Mutualitat General Judicial (MUGEJU), l'obligació d'estampillar el segell de visat de receptes d'aquells medicaments sotmesos, segons la legislació vigent, a reserves singulars consistents en la imposició del visat previ a la seua dispensació per oficines de farmàcia.

Per a aquells mutualistes que no reben assistència sanitària a través de sistema públic, es faculta a les Mutualitats perquè puguen adoptar en el seu àmbit d'organització totes les mesures necessàries per a garantir l'accés a tractaments amb aquells medicaments sense cupó-precinte i que són dispensats en els serveis de farmàcia dels hospitals privats concertats, amb càrrec al pressupost de la respectiva Mutualitat.

Els hospitals dispensadors hauran de col·laborar amb les Mutualitats per a la consecució d'aquesta finalitat, amb l'objectiu d'assegurar l'assistència. Aquestes mesures s'estendran fins a la finalització de la declaració de l'estat d'alarma i de les seues possibles pròrrogues.

MUFACE recomana ajornar els tràmits o fer ús del correu electrònic, la seu electrònica, el telèfon de Muface, el 060, així com l'App de Muface per a dispositius mòbils a fi de realitzar les gestions que es necessiten. 21/03/2020 - BOE: Orden SND/266/2020, de 19 de marzo, por la que se establecen determinadas medidas para asegurar el acceso a la prestación farmacéutica del Sistema Nacional de Salud al colectivo de los Regímenes Especiales de la Seguridad Social.volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".