Vídeos guanyadors de l'III Concurs “Estima en Igualtat. Vaig donar NO a la Violència de Gènere”. 2n premi atorgat al CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot.

Vídeos guanyadors de l'III Concurs “Estima en Igualtat. Vaig donar NO a la Violència de Gènere”. 2n premi atorgat al CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot.

 

Per tercer any consecutiu FeSP-UGT ha volgut contribuir a les respostes que la comunitat educativa treballa enfront de la violència de gènere mitjançant el concurs “Estima en igualtat. Vaig donar no a la violència de Gènere”.

En aquest tercer certamen s'han rebut 80 vídeos de tot el país. Projectes de molta qualitat on es veu que s'ha realitzat un treball molt important en matèria d'igualtat. Els vídeos es podien realitzar amb el telèfon mòbil, tablet o càmera de vídeo i els demanàvem a xiques i xics de primària i secundària que mostraren què és per a ells una relació positiva i quines maneres de relació són tòxiques i per tant no es poden tolerar. Aquests missatges podien ser expressats a través de cançons, representacions teatrals, anuncis... Volem agrair a tot el professorat el seu compromís amb la igualtat d'oportunitats i la prevenció de la violència de gènere; el seu treball i dedicació.

Des de FeSP-UGT PV volem destacar especialment els premis obtinguts per l'alumnat, el professorat i els centres de la nostra Comunitat: Enhorabona al CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot i el CEE El Tamarit d'Elx.

PREMIATS:

  1. IES Santa Lucía de Las Palmas de Gran Canaria (Canarias), por el proyecto “Su mejor regalo”.
  2. Colegio San Juan de Ribera de Burjassot, Valencia (Comunidad Valenciana), por el proyecto “Ferida de Paraules”.
  3. Colegio San Cernin de Pamplona (Navarra), por el proyecto: “Educación”.

Esments Especials

Seguir llegint2n premi atorgat al CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot.Per tercer any consecutiu FeSP-UGT ha volgut contribuir a les respostes que la comunitat educativa treballa enfront de la violència de gènere mitjançant el concurs “Estima en igualtat. Vaig donar no a la violència de Gènere”.

La prevenció de la violència gènere és una preocupació i un repte per a la comunitat educativa. Des de FeSP-UGT sent conscients del repte que suposa la prevenció de la violència de gènere i tenint en compte el nostre compromís amb la igualtat d'oportunitats entre dones i homes impulsem projectes com EDUCANT EN IGUALTAT.

Necessitem una educació que fomente la igualtat entre dones i homes. En aquest sentit creiem fonamental potenciar missatges en els centres educatius i en la xarxa que promoguen la construcció de relacions sanes, de manera que es combata i previnga qualsevol forma de violència de gènere i per això impulsem III Concurs d'Audiovisuals “Estima en Igualtat. Vaig donar no a la violència de gènere.

En aquesta III Edició i entre més de 80 vídeos s'ha atorgat el segon premi al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot, València (Comunitat Valenciana), pel projecte “Ferida de Paraules”.

Continuar llegint
Veure tots els vídeos premiats a la web Educando En Igualdadvolver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".