UGT INFORMA i destaca: la decisió judicial del TSJCV ha permés l'apoderament del professorat, que està decidint si aplicar o no l'ensenyament per àmbits en 1r de l'ESO aquest curs 2022-2023.

UGT INFORMA i destaca: la decisió judicial del TSJCV ha permés l'apoderament del professorat, que està decidint si aplicar o no l'ensenyament per àmbits en 1r de l'ESO aquest curs 2022-2023.

Des d'UGT Ensenyament PV destaquem que la decisió judicial ha permés l'apoderament del professorat, que estan decidint si aplicar o no l'ensenyament per àmbits en 1r de l'ESO aquest curs, alguna cosa que fins al moment a penes havia tingut protagonisme.

En aquest sentit, el sindicat entén que totes les decisions relacionades amb l'organització curricular dels ensenyaments i tots els altres aspectes educatius dels programes i projectes dels centres, inclosa la PGA, han de ser preses pel Claustre, “l'òrgan propi de participació dels professors en el govern del centre que té la responsabilitat de planificar, coordinar, informar i, si escau, decidir sobre tots els aspectes educatius del centre” (article 128 de la LOE). També respon aquesta exigència a la pròpia naturalesa de les coses i de la institució, i el que en definitiva ha de pronunciar-se sobre totes les qüestions relacionades amb l'organització i desenvolupament dels ensenyaments, amb la impartició del currículum educatiu, ha de ser, lògicament, la comunitat docent i professional, el claustre de professorat que està destinat a impartir-lo.

AMBITOS PODER CLAUSTRO

AMBITOS PODER CLAUSTRO4

 

AMBITOS PODER CLAUSTRO2

AMBITOS PODER CLAUSTRO1

 

 

Medios

RTVE Noticias Comunidad Valenciana
UGT: El claustro de profesores y profesoras ha de tomar la última decisión
APUNT NOTICIES: El TSJCV atén recurs d'UGT i suspèn l'obligatorietat dels àmbits a 1r de l'ESO
volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".