UGT INFORMA: OPOSICIONS MESTRES 2022 - Assignació definitiva de places. Llistes de persones seleccionades. Termini de RECURS.

UGT INFORMA: OPOSICIONS MESTRES 2022 - Assignació definitiva de places. Llistes de persones seleccionades. Termini de RECURS.

OPOSICIONS MESTRES 2022 - Assignació definitiva de places. Llistes de persones seleccionades. Termini de RECURS.

Publicació de l'assignació definitiva de places per tribunal i de les llistes de persones seleccionades del procemiento selectiu convocat per Ordre 45/2021. La publicació estableix el termini de presentació de recursos contra les llistes.

Més informació en els apartats "Tribunals" i " Llistes de persones aspirants seleccionades":Les persones aspirants seleccionades hauran de presentar la documentació requerida per al seu nomenament com a personal funcionari en pràctiques tal com es detalla en l'apartat corresponent de la web: Presentació de documentació per a nomenament i Adjudicació per a les persones aspirants seleccionades

Recurs d'alçada contra les llistes de persones aspirants seleccionades

El termini per a interposar el recurs d'alçada serà d'un mes comptat a partir de l'endemà a la publicació de les llistes de persones aspirants seleccionades. Des del 27 de juliol de 2022 fins al 26 d'agost de 2022.

Les persones aspirants que així ho desitgen podran interposar el recurs davant la Direcció General de Personal Docent, per via telemàtica.

Tràmit de recurs telemàtic

Suport tècnic per a la tramitació telemàtica

  • Llistat de preguntes freqüents
  • Dubtes i problemes amb l'ús de CL@VE: telèfon 060 (servei prestat per l'Administració General de l'Estat, +34 902887060 per a trucades des de fora d'Espanya)
  • Problemes amb la instal·lació i l'ús de certificats electrònics de l'Agència de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV): telèfon 963866014. O emplenant el formulari en http://www.accv.es/contacta
  • Altres problemes tècnics amb el tràmit: telèfon 961040504. Horari d'atenció (juliol): de dilluns a dijous de 8h a 19h i divendres de 8h a 15h. Horari d'atenció (agost): de dilluns a divendres de 8h a 15h.
  • Dubtes sobre la convocatòria: telèfon 012 (963866000 per a trucades des de fora de la Comunitat Valenciana)
volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".