Logo
Imprimir esta página

UGT INFORMA. SUPRIMITS I DESPLAÇATS. Relació definitiva vacants i destinacions.

UGT INFORMA. SUPRIMITS I DESPLAÇATS. Relació definitiva vacants i destinacions.

SUPRIMITS I DESPLAÇATS

  • Relació definitiva de vacants per al procediment d'adjudicació de destí per al personal funcionari de carrera que tinga la condició de suprimit o desplaçat.
  • Relació definitiva de destinacions per al curs 2022-2023 per al personal funcionari de carrera que tinga la condició de personal suprimit o desplaçat.

Més informació en: https://ceice.gva.es/va/web/rrhh-educacion/cuerpo-de-secundaria-y-otros-cuerpos1

 5. Presentació d'instàncies

L'aplicació s'obrirà als participants el dia 20 de juliol de 2022 a les 19:00 hores i es tancarà el 22 de juliol de 2022 a les 12:00 hores.

El requisit lingüístic de llengua estrangera no es considerarà per a l'adjudicació de destinacions.

Termini finalitzat => Accés a Petició Telemàtica

Adjudicació

En atenció a la base setena de la convocatòria, la persona afectada que desitge tornar al seu centre en el cas que, a conseqüència de la configuració de la plantilla definitiva, sorgira una vacant de l’especialitat o de les especialitats de les quals siga titular, lloc d’àmbit al qual la seua especialitat estiga vinculada o de les habilitacions transitòries que tinguera reconegudes, podrà comunicar-ho mitjançant el tràmit de comunicació d’incidències que està definit a OVIDOC per a personal suprimit o desplaçat. Aquest tràmit estarà actiu a partir del dilluns 25 de juliol: per OVIDOC

[Data Pub.: 22/07/2022]
UGT.es | Aviso legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".