UGT INFORMA: ASSIGNACIÓ ECONÒMICA PROA+

UGT INFORMA: ASSIGNACIÓ ECONÒMICA PROA+

 

RESOLUCIÓ del secretari autonòmic d'Educació i Formació Professional per la qual s'adjudiquen ajudes econòmiques dirigides als centres docents de titularitat de la Generalitat per al desenvolupament d'un programa d'acompanyament, motivació i reforç escolar personalitzat a l'alumnat més vulnerable educativament, dins del programa de cooperació territorial «PROA+» (2021/24)

El Ministeri d’Educació i Formació Professional i la Comunitat Valenciana han subscrit un acord per a desenvolupar un programa de cooperació territorial denominat Programa de cooperació territorial per a l’orientació , avanç i enriquiment educatiu (PROA+). Aquest programa respon a la necessitat de millorar l’èxit escolar i garantir la permanència de l’alumnat en aquells centres sostinguts amb fons públics en els quals es concentre un percentatge elevat de joves en clara situació de vulnerabilitat socioeducativa, i tindrà una duració de tres cursos.

LLEGIR MÉS...

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".