UGT INFORMA: RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2022, per la qual s'aprova l'expedient del concurs de mèrits per a la selecció i el nomenament de directores i directors.

UGT INFORMA: RESOLUCIÓ de 28 de juny de 2022, per la qual s'aprova l'expedient del concurs de mèrits per a la selecció i el nomenament de directores i directors.

 


Per Resolució de 20 de febrer de 2022, de la directora general de Personal Docent (DOGV 9285 / 24.02.2022), i la correcció d'errades (DOGV 9287 / 28.02.2022), es convoca procediment selectiu de nomenament de directores i directors de centres docents públics de titularitat de la Generalitat Valenciana, i, una vegada comprovat que les directores i directors reuneixen els requisits generals i específics de participació establits en la convocatòria, i conclòs el programa de formació inicial, considerant les competències recollides en l'article 8 del Decret 173/2020, de 30 d'octubre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, resolc:

Primer
Publicar en l'annex I la relació de persones aspirants seleccionades i en l'annex II la relació de persones aspirants no seleccionades, amb indicació del motiu.

Segon
Aprovar l'expedient del procediment selectiu de nomenament de directores i directors de centres docents públics de titularitat de la Generalitat Valenciana, convocat per Resolució de 20 de febrer de 2022, de la directora general de Personal Docent, i notificar que tant el nomenament com la presa de possessió es realitzaran amb efectes de l'1 de juliol de 2022, d'acord amb el que s'estableix en la base novena de la Resolució de 20 de febrer de 2022, de la directora general de Personal Docent.

 

LLEGIR MÉS...

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".