Calendari i el procés d'inscripció i matriculació per a la realització de la prova unificada de certificació dels nivells del MECR.

Calendari i el procés d'inscripció i matriculació per a la realització de la prova unificada de certificació dels nivells del MECR.

El punt seté del resolc segon de la resolució de 14 de febrer estableix que els llistats provisionals dels resultats dels exàmens de la convocatòria ordinària de juny hauran d'estar publicats abans del 27 de juny de 2022 a les 14.00 hores.
Atés que el volum de proves a avaluar ha estat superior a les previsions inicials i, per tant, que en el cas d'algunes llengües i nivells la previsió és no poder complir amb el calendari marcat per la resolució.
Atés que el període per a la matrícula per al curs 2022-2023 es farà amb l'assistent telemàtic d'admissió que estarà accessible des de la pàgina web telematrícula a partir de les 12.00 hores del dia 20 de juny de 2022 i fins a les 23.59 hores del dia 4 de juliol de 2022 en convocatòria ordinària i els resultats dels exàmens és un element determinant a l'hora de decidir matricular-se en una llengua i en un nivell concret.
Atés que la modificació es produeix abans del venciment del termini establit en la resolució de 14 de febrer.
Atés el que estableix l'article 32 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, resolc:

Únic
Modificar el punt seté del resolc segon de la Resolució de 14 de febrer de 2022, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, per la qual s'estableixen el calendari i el procés d'inscripció i matriculació per a la realització de la prova unificada de certificació dels nivells del Marc Europeu Comú de Referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües (MECR) dels ensenyaments d'idiomes de règim especial en les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Valenciana, corresponents a la convocatòria 2022, que queda redactat de la forma següent.
7. Els llistats provisionals dels resultats dels exàmens de la convocatòria ordinària de juny es publicaran abans de l'acabament del període de matrícula per al curs acadèmic 2022-2023 en les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Valenciana.
Aquesta resolució produeix efectes l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

València, 16 de juny de 2022. – El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme: Rubén Trenzano Juan.

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".