UGT INFORMA: Acreditació de la formació pedagògica i didàctica del professorat de les escoles de música i d'arts escèniques.

UGT INFORMA: Acreditació de la formació pedagògica i didàctica del professorat de les escoles de música i d'arts escèniques.


El Decret 2/2022, de 14 de gener, del Consell, de regulació de les escoles d'ensenyament artístic no formal de Música i d'Arts Escèniques, formula un model educatiu propi, singular i de qualitat per a l'ensenyament no formal de la Música i de les Arts Escèniques.
A fi que el model de formació artística no formal complisca adequadament els objectius que té encomanats, la regulació que propugna aquest decret incorpora un article 9 dedicat al professorat d'aquestes escoles. En l'apartat 6 d'aquest article diu: «Per a garantir la qualitat dels ensenyaments, el professorat ha de disposar de formació pedagògica i didàctica que acredite les seues competències docents, amb una duració mínima equivalent a 60 crèdits». Al respecte, és necessari concretar com es pot realitzar l'acreditació dels 60 crèdits de formació pedagògica i docent del professorat de les escoles de Música i d'Arts escèniques.
El Decret 105/2019, de 5 de juliol, del Consell, estableix l'estructura orgànica bàsica de la Presidència i de les conselleries de la Generalitat (DOGV 8590, 12.07.2019). La disposició final del Decret 2/2022 faculta la persona titular de la conselleria competent en ensenyaments de règim especial per a executar i desplegar aquest decret.
Així doncs, de conformitat amb el Decret 5/2019, de 16 de juny, del president de la Generalitat, pel qual es determinen el número i la denominació de les conselleries, i les seues atribucions (DOGV 8572, 17.06.2019), i el Decret 7/2019, de 20 de juny, del president de la Generalitat, pel qual es determinen les secretaries autonòmiques de l'Administració del Consell (DOGV 8576, 21.06.2019), resolc:

Primer. Objecte i àmbit d'aplicació
L'objecte de la present resolució és concretar l'acreditació de la formació pedagògica i didàctica del professorat de les escoles de música i d'arts escèniques als efectes del que disposa l'article 9.6 del Decret 2/2022, de 14 de gener, del Consell, de regulació de les escoles d'ensenyament artístic no formal de Música i d'Arts Escèniques.

LLEGIR MÉS...

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".