FUNCIONARIAT EN PRÀCTIQUES. Assemblea informativa: VÍDEO I MATERIAL.

FUNCIONARIAT EN PRÀCTIQUES. Assemblea informativa: VÍDEO I MATERIAL.

ASSEMBLEA INFORMATIVA. REGULACIÓ DE LA FASE DE PRÀCTIQUES. 

El passat dia 19 d'octubre es va celebrar una assemblea informativa relacionada amb la regulació de la fase de pràctiques del procediment selectiu d'ingrés, i el procediment per a l'adquisició de noves especialitats en els cossos docents de professors d'Ensenyament Secundari, professors d'escoles oficials d'idiomes, professors de Música i Arts Escèniques, professors d'Arts Plàstiques i Disseny i professors tècnics de Formació Professional.

En concret, s'ha tractat els punts corresponents a la base 11 i 12 de la convocatòria següent: 

 


ENLLAÇ MATERIAL DE L'EXPOSICIÓ

-ENLLAÇ GRAVACIÓ.


A més, també exposem la normativa relacionada amb el procés publicada fins el moment.

NORMATIVA:

RESOLUCIÓ de 17 de setembre de 2021, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual es nomena personal funcionari en pràctiques dels cossos de professors d'Ensenyament Secundari, professors d'escoles oficials d'Idiomes, professors de Música i Arts Escèniques, professors d'Arts Plàstiques i Disseny i professors tècnics de Formació Professional, a les persones aspirants seleccionades en el marc del procediment selectiu convocat per l'Ordre 22/2020, de 23 de novembre, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. [2021/9696]

 

Medios

UGT ensenyament PV. Assemblea informativa funcionaris en pràctiques, dimarts 19 octubre, a les 17:30
volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".