REUNIÓ FP. 24 gener 2021. UGT exigeix a Educació negociar la situació del PTFP. La LOMLOE, un terratrémol laboral per al professorat tècnic d’FP sense grau.

REUNIÓ FP. 24 gener 2021. UGT exigeix a Educació negociar la situació del PTFP. La LOMLOE, un terratrémol laboral per al professorat tècnic d’FP sense grau.

26012021 Levante UGT pide soluciones profesorado técnico FPDesprés de l'entrada en vigor de la LOMLOE és necessari negociar tant a nivell estatal com autonòmic el seu desenvolupament, i un aspecte essencial que ha de negociar-se és la situació del professorat tècnic d'FP per les modificacions substancials que la nova llei estableix sobre aquest cos docent, la primera d'elles, la seua declaració de cos docent a extingir. Per això des d'UGT Ensenyament PV, exigim ja la negociació de la situació del professorat tècnic d'FP.

A tal efecte, hem demanat una reunió urgent (14/12/2020) amb el conseller d'Educació, el secretari autonòmic d'Educació i Formació Professional, el director general de FPiERE i la directora general de Personal Docent, per a conéixer concretament: Situació del professorat tècnic d'FP davant la nova llei educativa (LOMLOE). En quins termes afecta la mateixa al professorat tècnic d'FP de la nostra comunitat? Quina és la seua situació, detallada per especialitats i titulacions, tant del funcionariat de carrera com funcionariat interí, incloent en aquesta informació al professorat especialista? Quin seria el possible desenvolupament i aplicació d'aquest aspecte de la nova llei al País Valencià? Accions que s'han adoptat o es podrien adoptar per a reconduir la situació i modificar els aspectes més nocius que la LOMLOE suposa per a aquest professorat, recuperant i incorporant a la llei l'equivalència de les titulacions d'FP a les titulacions universitàries per a l'exercici professional de la docència en FP i en els cossos docents que s'establisquen.

A continuació destaquem els aspectes essencials (val/cas) que s'han de negociar i quina és la nostra posició sobre ells, i demanem la intervenció dels nostres gestors educatius en la seua defensa davant la Conferència Sectorial d'Educació, òrgan institucional de coordinació del Ministeri d'Educació i FP amb els responsables d'Educació de les Comunitats Autònomes, el propi Ministeri d'Educació i FP i el Govern d'Espanya. 

 

  DOCUMENTACIÓ:
 La Lomloe un terratrémolMedios

Entrevista a Guillermo Martí. La Formación Profesional y nueva Ley de Educación
volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".