MESA SECTORIAL 19/01/2023: UGT exigeix ampliació plantilles CEIPs per a cobrir necessitats de l'escola inclusiva i plurilingüe

MESA SECTORIAL 19/01/2023: UGT exigeix ampliació plantilles CEIPs per a cobrir necessitats de l'escola inclusiva i plurilingüe

 

Segona reunió: Orde de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es fixen els criteris per a la determinació de les plantilles de llocs de treball i es publiquen les plantilles tipus de les escoles infantils (segon cicle), col·legis públics d’educació primària, col·legis públics d’educació infantil i primària i centres d’educació especial de titularitat de la Generalitat Valenciana.

En aquesta segona reunió, Conselleria devia haver donat resposta a les propostes sindicals plantejades l'anterior Mesa de negociació, però no ho ha resolt.  Ens ha reiterat que cal seguir el pressupost marcat i no anar més enllà. Per tant, aquesta negociació, com altres, no té sentit si no s’escolta i accepta les demandes dels centres docents, que són, a la fi, els afectats. Des d’UGT Ensenyament és necessari:

 • Incrementar les plantilles respecte al model anterior i no suprimir.
 • Unitats UECO: Augmentar la plantilla, a més de l’augment de l’oferta formativa.
 • Centres d’educació especial i d’educació infantil: Estudiar de manera concreta i escoltar les peticions de cada centre.
 • Dotació d’EDUCADORS I EDUCADORES per a cada aula d’infantil. Dualitat docent-educador/educadora.
 • Dotació de personal de suport per a garantir la inclusió real. No apareixen a la normativa les places d’orientació.
 • Dotació a tots els centres dels especialistes en PT i AL.
 • Major dotació d’especialistes d’anglès i evitar la catalogació de places amb B2.

Torn obert de paraula.

 • Concurs de mèrits: sol·licitem les dades numèriques, ja que està publicada la ràtio en premsa. L’administració ens informarà.
 • Hi ha persones que han sol·licitat els serveis prestats a Catalunya, no ho han rebut i no ho han inclòs a l’aportació de mèrits. L’administració és sabedora i ho consultarà a l’administració de Catalunya.
 • Jubilacions: sol·licitem les dades de jubilació a partir de la pandèmia.
 • Manual de permisos i llicències: ens reuniran per negociar i esclarir la normativa. A més, els informàtics estan actualitzant el programa per poder incloure els permisos i llicències que no apareixen.
 • Concurs de mèrits: persones que van pagar les taxes, però no van acabar el procés, estaran al llistat d’admesos i els que estiguen en exclosos podran reclamar en el temps corresponent. 

 

 

 MÉS INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ: MESA SECTORIAL 15/12/2022: Plantilles i Programa temporal de lluita contra la bretxa salarial.volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".