MESA SECTORIAL 21-12-2022: Xarxa llibres // Classificació centres docents.

MESA SECTORIAL 21-12-2022: Xarxa llibres // Classificació centres docents.

Mesa Sectorial d’Educació, que se celebrarà el dia 21 de desembre de 2022.

1. Proposta d’Ordre, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica parcialment  l’Ordre 26/2016, de 13 de juny, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regula el programa de reutilització, reposició i renovació de llibres de text i material curricular, a través de la creació i posada en funcionament de bancs de llibres de text i material curricular en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana, i es determinen les bases reguladores de les subvencions destinades a centres docents privats concertats i centres docents de titularitat de corporacions locals.Proposta d’Ordre, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica parcialment  l’Ordre 26/2016, de 13 de juny, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regula el programa de reutilització, reposició i renovació de llibres de text i material curricular, a través de la creació i posada en funcionament de bancs de llibres de text i material curricular en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana, i es determinen les bases reguladores de les subvencions destinades a centres docents privats concertats i centres docents de titularitat de corporacions locals.

PDF ICONO

  • Novetats: S’ha incorporat batxillerat en la nova normativa.
  • UGT Ensenyament demana: L’ampliació a la resta d’etapes educatives, per exemple la FP.
  • Facilitarà una avaluació de l’aplicació de la xarxa de llibres els darrers anys.

2. Proposta de Resolució del director general de Centres Docents, per la qual s'aprova la classificació, a efectes retributius, dels centres públics docents dependents de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per al curs 2022-2023.

PDF ICONO

  • Informació DG de centres: pròximament es negociarà un nou decret per a la classificació de centres, incorporant, a més, el complement retributiu dels càrrecs directius. UGT sol·licita actualitzar els criteris per classificar els centres docents.

Torn obert de paraula.

  • BUROCRÀCIA: UGT Ensenyament exigeix la reducció real de la burocràcia. Els centres educatius es troben desbordats amb la nova normativa, l’excés de documentació a presentar, els informes d’avaluació..... Conselleria s’havia compromès a reduir-la, però no ho ha acomplit.
  • Normativa modificació de la jornada escolar. No s’ha negociat i els terminis no són viables.
volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".