PARTICIPA. MESA SECTORIAL 15 desembre 2022. Projecte d'orde per la qual es fixen els criteris per a la determinació de les PLANTILLES.

PARTICIPA.  MESA SECTORIAL 15 desembre 2022. Projecte d'orde per la qual es fixen els criteris per a la determinació de les PLANTILLES.

 

UGT ENSENYAMENT PV INFORMA

Mesa Sectorial d’Educació, que se celebrarà el dia 15 de desembre de 2022:

 

El dia 15 de desembre ens han convocat en Mesa Sectorial d'Educació per tractar el projecte d'orde per la qual es fixen els criteris per a la determinació de les plantilles.

Per la qual cosa, la vostra opinió ens importa. Si voleu fer-nos arribar diferents aportacions, podeu enviar-les al correu situat a la part inferior de la notícia. Moltes gràcies. 

 

PROJECTE D’ORDE, DE XX DE XX DE 202X, DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT, PER LA QUAL ES FIXEN ELS CRITERIS PER A LA DETERMINACIÓ DE LES PLANTILLES DE LLOCS DE TREBALL I ES PUBLIQUEN LES PLANTILLES TIPUS DE LES ESCOLES INFANTILS (SEGON CICLE), COL·LEGIS PÚBLICS D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA, COL·LEGIS PÚBLICS D’EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA I CENTRES D’EDUCACIÓ ESPECIAL DE TITULARITAT DE LA GENERALITAT VALENCIANA.

 

PDF ICONO

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".