PARTICIPA. MESA SECTORIAL 7 desembre 2022. Convocatòria concurs-oposició (Procés d'estabilització).

PARTICIPA.  MESA SECTORIAL 7 desembre 2022. Convocatòria concurs-oposició (Procés d'estabilització).

UGT ENSENYAMENT PV INFORMA

Mesa Sectorial d’Educació, que se celebrarà el dia 7 de desembre de 2022:

 

El dia 7 de desembre ens han convocat en Mesa Sectorial d'Educació per tractar la convocatòria relativa al procediment selectiu de concurs oposició als cossos de professors d'Ensenyament Secundari, professors especialistes en Sectors Singulars de Formació Professional, professors d'Escoles Oficials d'Idiomes, catedràtics de Música i Arts Escèniques i professors de Música i Arts Escèniques. 

Per la qual cosa, la vostra opinió ens importa. Si voleu fer-nos arribar diferents aportacions, podeu enviar-les al correu situat a la part inferior de la notícia. Moltes gràcies. 

 Ordre de XX de desembre de 2022, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu de concurs oposició als cossos de professors d'Ensenyament Secundari, professors especialistes en Sectors Singulars de Formació Professional, professors d'Escoles Oficials d'Idiomes, catedràtics de Música i Arts Escèniques i professors de Música i Arts Escèniques.

PDF ICONO

 Orden de XX de diciembre de 2022, de la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte, por la que se convoca procedimiento selectivo de concurso oposición a los cuerpos de profesores de Enseñanza Secundaria, profesores especialistas en Sectores Singulares de Formación Profesional, profesores de Escuelas Oficiales de Idiomas, catedráticos de Música y Artes Escénicas y profesores de Música y Artes Escénicas,

 

PDF ICONOTORN OBERT.

ALTRES APORTACIONS.Participa i fes-nos arribar les teues aportacions per whatsapp o per correu electrònic:

 

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".