Eleccions sindicals UGT Ensenyament Públic 2022

Eleccions sindicals UGT Ensenyament Públic 2022

 

UGT treballa per la millora del sistema educatiu i de les condicions laborals i salarials de totes les treballadores de l'ensenyament. Defensem una educació de qualitat per a totes, entesa com un servei públic basat en els principis d'igualtat, solidaritat, llibertat i laïcisme. Una política educativa que defense i potencie l'escola pública com a eix vertebrador del sistema educatiu per a garantir l'accés universal a l'Educació.

Els últims anys han sigut difícils per a l'educació i els seus professionals. Durant la pandèmia s'han augmentat les exigències per a uns docents que han garantit el dret a l'educació de l'alumnat. Ens hem mobilitzat per a exigir les millors condicions de salut i seguretat per a tota la comunitat educativa, i hem reclamat una major inversió que permeta la recuperació de les retallades i un adequat desenvolupament de la nova llei educativa LOMLOE.

Exigim la negociació d'un Estatut del Funcionari Docent que responga a les demandes del professorat, que incloga una autèntica promoció professional i un desenvolupament normatiu que oferisca les oportunitats que necessita la nostra educació i el suport i els recursos que reclamen els nostres professionals.
 
CARTELL
 
 
 
volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".