UGT INFORMA: proves extraordinàries d'accés, calendari i el procediment d'admissió i matriculació per a cursar determinades modalitats d'ensenyaments esportius

UGT INFORMA: proves extraordinàries d'accés, calendari i el procediment d'admissió i matriculació per a cursar determinades modalitats d'ensenyaments esportius

El Decret 132/2012, de 31 d'agost, del Consell, regula els ensenyaments esportius de règim especial a la Comunitat Valenciana (DOGV 6853, 03.09.2012), així com la normativa bàsica que estableix les titulacions de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu Superior.
La Resolució de 15 de juliol de 2022, del secretari autonòmic d'Educació i Formació Professional, dicta instruccions en matèria d'ordenació acadèmica i d'organització de l'activitat docent en els centres que imparteixen ensenyaments esportius de règim especial a la Comunitat Valenciana durant el curs 2022-2023, regula els aspectes concrets aplicables durant aquest període específic.
La Resolució de 16 de març de 2021, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, normalitza la documentació per a la gestió administrativa dels ensenyaments esportius de règim especial en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
Per tot això, i en virtut de les facultats que em confereix el Decret 173/2020, de 30 d'octubre, del Consell, d'aprovació del Reglament orgànic i funcional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, resolc:

Primer
Establir les bases de la convocatòria, corresponent al curs 2022-2023, de les proves de caràcter específic per a l'accés al cicle inicial de les titulacions de Tècnic Esportiu.

1. Bases de la convocatòria
Aquestes bases regiran la convocatòria de les proves extraordinàries de caràcter específic en els centres públics i modalitats establides en aquesta resolució, corresponents al curs 2022-2023.

1.1. Terminis d'inscripció i realització de les proves
Període d'inscripció: del 16 de gener al 27 de gener de 2023, ambdós inclosos.
1.1.1. Publicació de la llista provisional d'admesos: 3 de febrer de 2023, en els taulers d'informació i en el lloc web oficial dels centres educatius.
1.1.2. Termini de reclamació i llista provisional: del 6 al 8 de febrer de 2023.
1.1.3. Publicació de la llista definitiva d'admesos: 9 de febrer, en els taulers d'informació i en el lloc web oficial dels centres.
1.1.4. La prova específica de cada modalitat es realitzarà el dia 10 de febrer de 2023, i el dia 13 de febrer de 2023 es publicarà la llista de resultat de la prova en el centre de realització d'aquesta.
1.1.5. El lloc de realització i l'horari de cada prova serà comunicat pel centre. Aquesta informació es podrà consultar en el lloc oficial web del mateix centre. Per a conéixer les modalitats esportives autoritzades, es podrà consultar el lloc web:

http://www.ceice.gva.es/ca/web/ensenanzas-regimen-especial/ensenanzas-deportivas

1.2. Sol·licituds

LLEGIR MÉS....

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".