UGT INFORMA: COS DE MESTRES - OPOSICIÓ 2021. ESMENA I RECLAMACIÓ ALS LLISTATS PROVISIONALS.

UGT INFORMA: COS DE MESTRES - OPOSICIÓ 2021. ESMENA I RECLAMACIÓ ALS LLISTATS PROVISIONALS.

 

ESMENA I RECLAMACIÓ ALS LLISTATS PROVISIONALS, COS DE MESTRES - OPOSICIÓ 2021

Esmena i reclamació als llistats provisionals de la RESOLUCIÓ 25 d'octubre de 2022 de la directora general de Personal Docent, per la qual es convoca el procediment per a l'acreditació dels requisits generals i específics de titulació de les persones participants en el procediment selectiu d'ingrés en el cos de mestres convocat per l'Ordre 45/2021, de 28 de desembre, que no van superar la primera prova (A+B) de la fase d'oposició i que no formen part de la borsa de l'especialitat per la qual es van presentar al procediment selectiu, per a la seua incorporació a la borsa del cos de mestres

 

 Llistats Provisionals

NOTA INFORMATIVA: Les persones participants en l'oposició 2022 del cos de Mestres que no van superar la primera prova (A+B) i que apareixen publicades en l'ANNEX I (personal ja acreditat) de la Resolució 25 d'octubre de 2022, no apareixeran en aquesta part del procediment. Aquestes es veuran reflectides, ja reordenades segons els criteris establits en la normativa de provisió llocs de treball en règim d'interinitat, en l'annex corresponent dels llistats definitius que es publicaran una vegada finalitze per complet aquest procediment.


Tràmit

El termini de presentació del tràmit telemàtic de sol·licitud per a l'esmena i reclamació als llistats provisionals abastarà des de les 00:00 hores del dia 21 de novembre de 2022 fins a les 23:59 hores del dia 25 de novembre de 2022.

  • Accés al tràmit telemàtic de reclamació i subsanació
  • Correu electrònic de contacte: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".