Mesa Tècnica de Formació 25 d’octubre 2022. Informació sobre la distribució de fons de formació d'Administracions Públiques 2023 per a docents.

Mesa Tècnica de Formació 25 d’octubre 2022.  Informació sobre la distribució de fons de formació d'Administracions Públiques 2023 per a docents.

Mesa Tècnica de Formació dia 25 doctubre de 2022.

Informació sobre la distribució de fons de formació d'Administracions Públiques 2023 per a docents.

Informació Conselleria:

S’ha utilitzat el 35% del possible pressupost. A finals de desembre es sabrà la quantitat exacta, ja que cal augmentar l’oferta de formació, però encara sense concretar.

Fins al 30 de novembre es poden fer propostes formatives.

Gener 2023: publicació de la proposta definitiva.


PLA DIGITAL DE CENTRE:

S’ha creat un model comú per mantenir una homogeneïtat, però es podrà adaptar a la tipologia de centres.

Es crearà la figura de responsable del PDC de la zona propera a la seua plaça: Diàriament visitarà  un centre i s’implicarà en l’elaboració del document.


iMOUTE:

Ens informen que s’han reduït les tasques burocràtiques. A més,  s’ha creat un model d’acta per a visites els centres.

Cap centre ha renunciat.

727 centres (1300 aprox. per duplicitat de projectes en el mateix centre)

15 de juliol per entrega de l’acta. Un grup important de centres van sol·licitar ampliar-ho. Han donat termini fins novembre. Certificaran en novembre.


ESTANCIES A L’ESTRANGER.

2500 places i 3500 peticions. La idea és continuar en el mateix nombre, però cal esperar a la dotació econòmica.

UGT Ensenyament considera que és un nombre de places insuficient observant la demanda del curs passat. Necessari augmentar-ne.


FORMACIÓ PER FER FRONT A LA NOVA NORMATIVA CURRICULAR.

Envers la nova normativa, cal remarcar la gran preocupació dels docents de cara a la seua aplicació. Per a UGT Ensenyament es indispensable una formació  específica i models per fer front a aquesta situació dintre de l’oferta de formació en centres.

En la mateixa línia, també es visible la gran  preocupació dels equips directius de cara a l’aplicació del currículum. L’administració informa que hi haurà a l’inici d’any 2023 un curs específic i resolució de possibles dubtes.

UGT Ensenyament observa un gran retard en relació amb la formació del professorat en centres de la LOMLOE. Porten ja uns mesos d'incertesa  i l’angoixa es veu reflectida en els nostres afiliats i afiliades. 

Ens informen que s’han programat tres jornades per tractar el currículum al mes de novembre i després a gener repetint-les.

  • Del currículum a la pràctica de l’aula.
  • Situacions d’aprenentatge per al desenvolupament de competències.
  • Avaluació de les competències a través de la pràctica.

També us afegim l’enllaç als vídeos de les sessions de final del curs anterior: https://portal.edu.gva.es/formaciodelprofessorat/es/2022/06/20/reunions-informatives-curriculum-educatiu-es/


PAF

El PAF, avui, dia 25 d’octubre ha passat a valoració per part dels CEFIRES.

El dia 30 de setembre va acabar la fase de peticions dels centres.

S’han sol·licitat.

  • Projectes de formació en centres: 957.
  • Seminaris: 1684
  • Grup de treball: 520.

UGT Ensenyament reclama informes dels diferents programes amb les diferents dades estadístiques. 

DOCUMENTACIÓ: 

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".