UGT INFORMA: Obertura del procediment per a incorporar-se a la Borsa de treball dels i les Mestres que van participar en les oposicions de 2021/2022 i que no van superar la primera prova (A+B).

UGT INFORMA: Obertura del procediment per a incorporar-se a la Borsa de treball dels i les Mestres que van participar en les oposicions de 2021/2022 i que no van superar la primera prova (A+B).

Acreditació dels requisits generals i específics de titulació, per a incorporació en la borsa de mestres.

OPOSICIONS 2021

ACREDITACIÓ DE REQUISITS DE TITULACIÓ

IMPORTANT

El tràmit telemàtic de sol-licitud serà des de les 00.00h del dia 26 d'octubre fins a les 23.59h del dia 8 de novembre de 2022.

https://ceice.gva.es/es/web/rrhh-educacion/acreditacio-de-requisits-de-titulacio

Convocatòria

Acreditació dels requisits generals i específics de titulació de les persones participants en el procediment selectiu d'ingrés en el cos de mestres convocat per l'Ordre 45/2021, de 28 de desembre, que no van superar la primera prova (A+B) de la fase d'oposició i que no formen part de la borsa de l'especialitat per la qual es van presentar al procediment selectiu, per a la seua incorporació a la borsa del cos de mestres.

Tràmit

El termini de presentació del tràmit telemàtic de sol·licitud per a l'acreditació abastarà des de les 00:00 hores del dia 26 d'octubre de 2022 fins a les 23:59 hores del dia 8 de novembre de 2022.

Accés al tràmit telemàtic d'acreditació de titulacions

 


Oposicions de 2021

NOTA INFORMATIVA: Les persones participants en l'oposició 2021 del cos de mestres que no van superar la primera prova (A+B) i que apareixen publicades en l’ANNEX I, no han d'aportar documentació, ja que s'ha revisat d'ofici l'acreditació dels requisits generals i específics de titulació requerits, després de la consulta telemàtica de les seues dades. Seran incorporades a la borsa una vegada finalitzat aquest procediment.

NOTA INFORMATIVA: Les persones participants en l'oposició 2021 del cos de mestres que no van superar la primera prova (A+B), que no formen part de la borsa de l'especialitat per la qual es van presentar al procediment selectiu i als qui no se'ls ha pogut acreditar d'ofici el compliment dels requisits generals i específics, ANNEX II, han de presentar documentació i seguir el procediment de la resolució 25 d'octubre de 2022.

 

 

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".