MESA SECTORIAL 20-10-2022: Instruccions EOI VIRTUAL.

MESA SECTORIAL 20-10-2022: Instruccions EOI VIRTUAL.

Mesa Sectorial d’Educació, dia 20 d’octubre de 2022

Resolució del Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions en termes d’ordenació acadèmica i organització de l’Escola Oficial d’Idiomes Virtual Valenciana durant el curs 2022-2023.

 PDF ICONO

 

 

UGT Ensenyament valora positivament la incorporació en el nostre sistema educatiu d'aquesta modalitat en línia, facilita la vida laboral i conciliació familiar.

Informació Director General de Política Lingüística:  L’EOI s’iniciarà al  curs actual, però la data exacta no es pot concretar, ja que falta documentació per elaborar, negociar i publicar. En dues setmanes, es publicarà la  resolució de matriculació a més d’una presentació institucional de la EOI virtual.

En aquest sentit, UGT Ensenyament,

 • Exigeix que s'especifique la data d'inici per donar resposta a les persones interessades a estudiar en aquesta modalitat virtual, però veu que el curs va passant i no rep cap mena d'informació ni formació.
 • Hi Ha hagut marge per negociar i publicar-ho a inici de curs. S'ha donat molta publicitat en els mitjans de comunicació, però la realitat no és la que es veu. No hi ha coordinació, està tot a l'aire i sols importa a l'administració la publicitat.
 • Reclamem que es puga agilitzar la seua aplicació, amb instruccions clares.
 • Exigim crear una extensió en València i Alacant (sols està a Castelló), ja que priva dels drets del professorat de triar en les altres províncies.
 • Quan al professorat, han rebut la formació en línia necessària, tant de recursos, eines informàtiques..? Cal un departament constituït per personal d'informàtica i un d'orientació per resoldre els possibles problemes pel tipus de modalitat d'ensenyament.
 • Crida l'atenció la desaparició del personal d'informàtica. Per què ha desaparegut? L'administració informa que una empresa externa ho cobrirà. Pensem que no te cap sentit, ja que es pot fer ús del departament professional d'informàtica de Conselleria.
 • En relació amb els alumnats matriculats, cal facilitar-nos el nombre d'alumnes i la ràtio i veure si el professorat es correspon.
 • Sol·licitem una dotació material i unes instal·lacions adients.

En definitiva:

Des d’UGT ENSENYAMENT continuem pensant que no té sentit promocionar l‘ EOI virtual en tots els mitjans de comunicació, si després no és una realitat dins el termini i en la forma escaient. Canvieu el mètode: primer que estiga tot enllaçat i en acabant publicitar-ho.

Un grup de treball per donar forma seria la millor manera de crear una veritable EOI virtual. A  més, donar resposta a la demanda de la ciutadania que esta desorientat, important detallar en la pàgina Web de la informació detallada sobre la EOI Virtual.

Ha començat en mal peu, esperem que canvie..

Torn obert de paraula.

 • LOMLOE: Centres puguen rebre formació i exemples sobre l’aplicació de la nova normativa. . Hi Ha caos i descontrol.
 • Moratòria requisit lingüístic: Informació sobre la situació.
 • Informació sobre l’aplicació dels àmbits educatius en primer de l’ESO.
 • Pagament i endarreriments de les nòmines, tribunals, triennis, sexennis...
 • Eleccions sindicals: telèfon de la web de Valencia és erroni. El correcte és: 961271323.

 

 

 

 

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".