UGT INFORMA. CÀTEDRES: Correcció d'errades

UGT INFORMA. CÀTEDRES: Correcció d'errades

Correcció d'errors de l'Ordre 44/2022, de 25 de juliol, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu d'accés als cossos de catedràtics i catedràtiques d'Ensenyament Secundari i catedràtics i catedràtiques d'escoles oficials d'idiomes.

 

Advertits errors en la publicació de l'ordre indicada (DOGV núm. 9420, de 5 de setembre) es corregeixen com segueix:

-En la pàgina 46727, en l'últim paràgraf de la base 6.4,

On diu: Una vegada realitzada l'avaluació de l'activitat docent per la inspecció d'educació s'elevarà un informe raonat en què constarà si aquesta avaluació és positiva o negativa.   L’informe s'enviarà als corresponents tribunals.

Ha de dir: Una vegada realitzada l'avaluació de l'activitat docent per la inspecció d'educació, s'elevarà un informe raonat en què constarà la puntuació atorgada. L’informe s'enviarà als corresponents tribunals.

-En la pàgina 46734, en la versió en valencià del barem de l'annex I:

On diu:...

LLEGIR MÉS...


LEER MÁS...

 


 

CATEDRÀTICS SECUNDÀRIA I EOI (2022) - correcció d'errades convocatòria

S'ha publicat la CORRECCIÓ d’errades de l’Ordre 44/2022, de 25 de juliol, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu d’accés als cossos de catedràtics i catedràtiques d’Ensenyament Secundari i catedràtics i catedràtiques d’escoles oficials d’idiomes. [2022/8588]

Més informació en l'apartat "Convocatòria" del procediment:

 

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".