Logo
Imprimir esta página

PRIVADA-CONCERTADA: Comissió de seguiment 7-10-2021. Projecte d'Ordre sobre la modificació de la jornada escolar.

PRIVADA-CONCERTADA: Comissió de seguiment 7-10-2021.  Projecte d'Ordre sobre la modificació de la jornada escolar.

Comissió de seguiment 7-10-2021.

Projecte d'Ordre sobre la modificació de la jornada escolar

Aquest projecte d'ordre no inclou l'etapa d'Infantil ni els Centres d'Educació Especial a causa de les especials característiques d'aquest alumnat, Conselleria estima que és millor mantindre'ls la jornada partida encara que si que poden sol·licitar una modificació de l'horari d'entrada i eixida. Des d'UGT pensem que no s'hauria de fer aqueixa injusta discriminació i que la comunitat educativa s'hauria de poder pronunciar sobre aquest tema.


Al seu torn, des d'UGT, fem una valoració positiva d'aquest projecte d'ordre. Estem davant una qüestió pedagògica i social que afecta a tots els integrants de la comunitat educativa; per tant, considerem que és important que tots els seus membres es pronuncien sobre aquest tema. Nosaltres, pel que fa a representants dels treballadors, estem a favor de la jornada contínua per a poder dur a terme una millor conciliació familiar. D'altra banda, el rendiment dels alumnes és major al matí.


Respecte a l'alumnat, considerem que els alumnes becats en el menjador, haurien de tindre alguna ajuda per a poder fer activitats extraescolars; i la disposició addicional tercera diu que no hi haurà cap incidència en la dotació econòmica.


En definitiva, no es tracta d'imposar cap tipus de jornada, sinó de facilitar i ajudar a tots els membres de la comunitat educativa a triar i donar major flexibilitat per a afavorir la conciliació.Comisión de seguimiento 7-10-2021. 

Proyecto de Orden sobre la modificación de la jornada escolar

 

Este proyecto de orden no incluye la etapa de Infantil ni los Centros de Educación Especial debido a las especiales características de este alumnado, Conselleria estima que es mejor mantenerles la jornada partida aunque si que pueden solicitar una modificación del horario de entrada y salida. Desde UGT pensamos que no se debería hacer esa injusta discriminación y que la comunidad educativa se debería poder pronunciar al respecto.

A su vez, desde UGT, hacemos una valoración positiva de este proyecto de orden. Estamos ante una cuestión pedagógica y social que afecta a todos los integrantes de la comunidad educativa; por lo tanto, consideramos que es importante que todos sus miembros se pronuncien al respecto. Nosotros, en lo que respecta a representantes de los trabajadores, estamos a favor de la jornada continuada para poder llevar a cabo una mejor conciliación familiar. Por otro lado, el rendimiento de los alumnos es mayor por la mañana.

Respecto al alumnado, consideramos que los alumnos becados en el comedor, deberían de tener alguna ayuda para poder hacer actividades extraescolares; y la disposición adicional tercera dice que no habrá ninguna incidencia en la dotación económica.

En definitiva, no se trata de imponer ningún tipo de jornada, sino de facilitar y ayudar a todos los miembros de la comunidad educativa a escoger y dar mayor flexibilidad para favorecer la conciliación.

 

UGT.es | Aviso legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".