PRIVADA-CONCERTADA: COMISSIÓ SEGUIMENT. Resolució per la qual es dicten instruccions d'inici de curs INFANTIL i PRIMÀRIA // Resolución por la que se dictan instrucciones de inicio de curso INFANTIL y PRIMARIA

PRIVADA-CONCERTADA: COMISSIÓ SEGUIMENT. Resolució per la qual es dicten instruccions d'inici de curs INFANTIL i PRIMÀRIA // Resolución por la que se dictan instrucciones de inicio de curso INFANTIL y PRIMARIA

Comissió de seguiment 6-7-2021.

Resolució per la qual es dicten instruccions l'inici de curs 21/22 en INFANTIL i PRIMÀRIA

PAUTES GENERALES INFANTIL I PRIMÀRIA

 • Formació presencial per a tot l'alumnat.
 • Grups bombolla amb les ràtios normatives.
 • Distància mínima interpersonal de 1.2m.
 • Hi haurà dues resolucions de PAM específiques per a privada, una d'hores (l'habitual de tots els anys) i una altra de personal (Audició i llenguatge) Això és tant per a Primària com per a Secundària.

D'alguna manera s'haurien de mantindre les ajudes COVID per a reforçar a aqueixos alumnes que han patit i continuen patint aquesta situació de pandèmia. Per als plans de reforç individualitzats dels alumnes que no han aconseguit el nivell competencial cal mitjans humans i materials, i així ho hem sol·licitat a des d'UGT a l'administració.

Des d'UGT, continuem demandant personal sanitari presencial en els centres d'educació de manera rotativa, no sols per poder actuar amb rapidesa en cas de necessitat sinó també per a la conscienciació de l'alumnat. En els centres d'Educació Especial continuem exigint la figura de la infermera tal com recull la legislació vigent.

També, des de la nostra organització sindical, demanem que hi haja xarrades per part dels funcionaris competents en la matèria de prevenció del bullying en les xarxes socials per a evitar l'assetjament en la comunitat educativa.

El Director General de Centres ens informa de:

 • En la nòmina de juliol es veurà reflectit l'augment del 0’9% amb caràcter retroactiu des de gener del 21, i també l'actualització de les taules salarials referida a aqueix mes de juliol. Els endarreriments de l'actualització de les taules salarials des de 2019 fins a juny de 2021 s'abonaran més endavant.
 • S'estan procedint al pagament dels endarreriments de 2008 de Primària.
 • Els desdoblegues d'FP estan en intervenció econòmica.
 • La Resolució d'FP Dual està a punt d'eixir, i com ja informem a partir de setembre serà en pagament delegat.
 • Conselleria està treballant en un Decret d'ajudes COVID.

 Comisión de seguimiento 6-7-2021.

Resolución por la que se dictan instrucciones el inicio de curso 21/22 en INFANTIL y PRIMARIA

 

PAUTAS GENERELES INFANTIL Y PRIMARIA

 • Formación presencial para todo el alumnado.
 • Grupos burbuja con las ratios normativas.
 • Distancia mínima interpersonal de 1.2m.
 • Habrá dos resoluciones de PAM específicas para privada, una de horas (la habitual de todos los años) y otra de personal (Audición y lenguaje) Esto es tanto para Primaria como para Secundaria.

De alguna manera se deberían de mantener las ayudas COVID para reforzar a esos alumnos que han sufrido y siguen sufriendo esta situación de pandemia. Para los planes de refuerzo individualizados de los alumnos que no han alcanzado el nivel competencial es preciso medios humanos y materiales, y  así lo hemos solicitado a desde UGT a la administración.

Desde UGT, continuamos demandando personal sanitario presencial en los centros de educación de forma rotativa, no solo por poder actuar con rapidez en caso de necesidad sino también para la concienciación del alumnado. En los centros de Educación Especial seguimos exigiendo la figura de la enfermera tal y como recoge la legislación vigente.

También, desde nuestra organización sindical, pedimos que haya charlas por parte de los funcionarios competentes en la materia de prevención del bullying en las redes sociales para evitar el acoso en la comunidad educativa.

El Director General de Centros nos informa de:

 • En la nómina de julio se verá reflejado el aumento del 0’9% con carácter retroactivo desde enero del 21, y también la actualización de las tablas salariales referida a ese mes de julio. Los atrasos de la actualización de las tablas salariales desde 2019 hasta junio de 2021 se abonarán más adelante.
 • Se están procediendo al pago de los atrasos de 2008 de Primaria.
 • Los desdobles de FP están en intervención económica.
 • La Resolución de FP Dual está a punto de salir, y como ya informamos a partir de septiembre será en pago delegado.
 • Conselleria está trabajando en un Decreto de ayudas Covid.
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".