UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

UGT INFORMA: Ensenyament PRIVAT-CONCERTAT. Procés de sol•licitud de places de gratuïtat per a fills de professors // Proceso de solicitud de plazas de gratuidad para hijos de profesores:

UGT INFORMA: Ensenyament PRIVAT-CONCERTAT. Procés de sol•licitud de places de gratuïtat per a fills de professors // Proceso de solicitud de plazas de gratuidad para hijos de profesores:

SERVEIS PÚBLICS UGT-PV INFORMA PLACES DE GRATUÏTAT

Procés de sol·licitud de places de gratuïtat per a fills de professors:


✓ La presentació de sol·licituds per a la concessió de places de gratuïtat s'haurà d'efectuar entre el dia de hui i l'11 de juny.
✓ Cada sol·licitant emplenarà la sol·licitud s'adjunta per quadruplicat, presentant-les en el centre de primera opció.
✓ El centre de primera opció visarà els quatre exemplars, conservant en el seu poder un d'ells i retornant al sol·licitant els tres restants.
✓ El sol·licitant entregarà un dels exemplars en el centre en el que presta els seus serveis.
✓ El sol·licitant entregarà els dos exemplars restants en el domicili social d'UGT València sol·licitant cita prèvia en el 695 237 721.
✓ Els treballadors que sol·liciten plaça per als seus fills en el seu propi centre estan exempts d'aquest procediment.

ENLLAÇ MODEL


SERVICIOS PÚBLICOS UGT-PV INFORMA PLAZAS DE GRATUIDAD

Proceso de solicitud de plazas de gratuidad para hijos de profesores:

✓ La presentación de solicitudes para la concesión de plazas de gratuidad se deberá de efectuar entre el día de hoy y el 11 de junio.

✓ Cada solicitante cumplimentará la solicitud se adjunta por cuadriplicado, presentándolas en el centro de primera opción.

✓ El centro de primera opción visará los cuatro ejemplares, conservando en su poder uno de ellos y devolviendo al solicitante los tres restantes.

✓ El solicitante entregará uno de los ejemplares en el centro en el que presta sus servicios.

✓ El solicitante entregará los dos ejemplares restantes en el domicilio social de UGT Valencia solicitando cita previa en el 695 237 721.

✓ Los trabajadores que soliciten plaza para sus hijos en su propio centro están exentos de este procedimiento.

ENLACE MODELO.

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".