UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

ENSENYAMENT CONCERTAT: UGT demana igualar l’horari lectiu dels mestres d’ensenyament concertat a 23 hores // UGT pide igualar el horario lectivo de los maestros de enseñanza concertada a 23 horas.

ENSENYAMENT CONCERTAT: UGT demana igualar l’horari lectiu dels mestres d’ensenyament concertat a 23 hores // UGT pide igualar el horario lectivo de los maestros de enseñanza concertada a 23 horas.

Serveis Públics UGT sol·licita la reducció de les hores lectives en totes les etapes educatives del personal docent en l'educació concertada, passant de les actuals 25 hores lectives a 23 hores.

Dins de la campanya d'homologació de condicions laborals i salarials dels professionals de l'ensenyament, entesa com un servei públic, UGT entaularà converses amb les diferents patronals del sector (Educació i Gestió i FECEVAL) perquè es vaja equiparant de manera progressiva la jornada laboral de tots els docents en tots els centres sostinguts amb fons públics de la Generalitat Valenciana.
De la mateixa manera, aconseguim que l'Ensenyament Concertat tinga el mateix increment en els "mòduls de concerts de 2021". L'increment salarial que apareix reflectit en els Annex IV i V respectivament és d'un 0,9%, la qual cosa suposa una pujada salarial en la nòmina dels treballadors dels Ensenyaments Concertats, tant ordinària com d'Educació Especial del mateix import que per als treballadors del sector públic.
Això sí, en el cas de tots dos Convenis Col·lectius d'Ensenyament Privat sostinguts amb fons públics, requereix del pas previ de la convocatòria de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu i la seua consegüent signatura de les taules salarials, per descomptat sempre després de ser publicats els PGE en el BOE.
Igual que UGT sol·licitarà i vetlarà perquè aquesta pujada es faça efectiva amb la màxima celeritat possible i s'aplique per igual a tots els treballadors del sector, tant als docents, personal complementari com al PAS; també sol·licitarà la progressiva equiparació de la jornada laboral. Sense oblidar que divendres passat 30 d'abril UGT Serveis Públics va signar el preacord sobre el qual s'establiran les bases del futur Conveni Col·lectiu de l'Ensenyament Concertat, i en el qual ja es contempla una rebaixa de la jornada del PAS. Tot això sense oblidar que continuem exigint el pagament delegat del PAS i la seua homologació amb la pública.

 


Servicios Públicos UGT solicita la reducción de las horas lectivas en todas las etapas educativas del personal docente en la educación concertada, pasando de las actuales 25 horas lectivas a 23 horas.

Dentro de la campaña de homologación de condiciones laborales y salariales de los profesionales de la enseñanza, entendida como un servicio público, UGT va a entablar conversaciones con las distintas patronales del sector (Educación y Gestión y FECEVAL) para que se vaya equiparando de forma progresiva la jornada laboral de todos los docentes en todos los centros sostenidos con fondos públicos de la Generalitat Valenciana.

Del mismo modo, conseguimos que la Enseñanza Concertada tenga el mismo incremento en los "módulos de conciertos de 2021". El incremento salarial que aparece reflejado en los Anexo IV y V respectivamente es de un 0,9%, lo que supone una subida salarial en la nómina de los trabajadores de las Enseñanzas Concertadas, tanto ordinaria como de Educación Especial del mismo importe que para los trabajadores del sector público.

Eso sí, en el caso de ambos Convenios Colectivos de Enseñanza Privada sostenidos con fondos públicos, requiere del paso previo de la convocatoria de la Comisión Negociadora del Convenio Colectivo y su consiguiente firma de las tablas salariales, por supuesto siempre después de ser publicados los PGE en el BOE.

Al igual que UGT solicitará y velará porque dicha subida se haga efectiva con la máxima celeridad posible y se aplique por igual a todos los trabajadores del sector, tanto a los docentes, personal complementario como al PAS; también solicitará la progresiva equiparación de la jornada laboral. Sin olvidar que el pasado viernes 30 de abril UGT Servicios Públicos firmó el preacuerdo sobre el que se sentarán las bases del futuro Convenio Colectivo de la Enseñanza Concertada, y en el que ya se contempla una rebaja de la jornada del PAS. Todo ello sin olvidar que seguimos exigiendo el pago delegado del PAS y su homologación con la pública.

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".