UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

FeSP-UGT signa les taules salarials del XIII Conveni d'àmbit estatal per als Centres d'Educació Universitària i Investigació

FeSP-UGT signa les taules salarials del XIII Conveni d'àmbit estatal per als Centres d'Educació Universitària i Investigació

 

FeSP-UGT al costat de la resta d'organitzacions d'àmbit estatal per part sindical i les patronals *CECE i Educació i Gestió han signat les taules salarials per als anys 2019 i 2020 del XIII Conveni d'àmbit estatal per als Centres d'Educació Universitària i Investigació.

La pujada salarial per a l'any 2019 és d'un 3,6% i per a l'any 2020 del 2,5%, la qual cosa suposa uns increments salarials acumulats fins al 2020 d'un 6,1%. A més hi haurà un increment d'un 1% addicional per als qui guanyen per davall de 1.000 euros.

Així mateix, s'ha creat una Comissió de treball perquè vigile i desenvolupe diferents aspectes que puguen ser millorats en l'àmbit de la negociació col·lectiva a través d'una comissió plural que englobe a tota la Comissió Negociadora.

Per a FeSP-UGT, amb la signatura de les noves taules salarials, s'inicia la tendència de creixement salarial en el conveni col·lectiu després d'anys en què veníem denunciant la falta d'acords.

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".