UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

CONTRACTACIÓ EN CENTRES ESPECIALS D'OCUPACIÓ. Canvi de normativa per als nous contractes per a rebre ajudes i subvencions de LABORA.

CONTRACTACIÓ EN CENTRES ESPECIALS D'OCUPACIÓ. Canvi de normativa per als nous contractes per a rebre ajudes i subvencions de LABORA.

Per als nous contractes que es formalitzen en els centres especials d'ocupació que vulguen sol·licitar ajudades/subvencions de LABORA (abans SERVERF) a partir del juliol 2019 farà falta la targeta acreditativa de la condició de persona amb discapacitat.
L'annex únic de l'Ordre 4/2019, de 23 de juliol de 2019 de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, de modificació de l'ordre 3/2010, de 26 de març, de la Conselleria de Benestar Social, per la qual es crea la targeta acreditativa de la condició de persona amb discapacitat, diu
“Es considerarà que presenten una discapacitat en grau igual o superior al 33% els pensionistes de la Seguretat Social que tinguen reconeguda una pensió d'incapacitat permanent en el grau de total, absoluta o gran invalidesa, i als pensionistes de classes passives que tinguen reconeguda una pensió de jubilació o de retir per incapacitat permanent per al servei o inutilitat”.
D'altra banda, la Resolució de 28 d'agost de 2019, de la Direcció General de Diversitat Funcional i Salut Mental, aprova el model de sol·licitud de la targeta acreditativa de la condició de persona amb discapacitat.(DOGV num. 8635 de 16 de setembre de 2019).
Cal tindre en compte que la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives equipara la incapacitat permanent a la discapacitat en grau igual o superior al 33%, però per a poder acreditar-ho s'haurà d'estar en possessió d'aquesta targeta.

Per a més dubtes cridar al sindicat al següent telèfon… 963884071

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".