UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

Les nostres propostes per als treballadors de la Concertada segueixen el seu curs en el Consell Escolar de l'Estat.

Les nostres propostes per als treballadors de la Concertada segueixen el seu curs en el Consell Escolar de l'Estat.

El passat 24 de setembre, la Comissió Permanent del Consell Escolar de l'Estat FeSP-UGT va proposar per al seu debat i votació nombroses propostes de Millora del sistema educatiu entre les quals figuraven nou específiques de l'Ensenyament Concertat amb una clara orientació laboral per als treballadors del sector.

FeSP-UGT mostra la seua satisfacció per que huit d'elles van ser acceptades després de la votació d'aquest òrgan, passant a formar part de la ponència per a l'Informe 2019 sobre l'estat del sistema educatiu que es debatrà en el ple del Consell Escolar de l'Estat del pròxim dimarts 29 d'octubre.

Les propostes pretenen millorar el sistema educatiu i dignificar la labor dels treballadors de l'Ensenyament Concertat en matèries tals com:

- La proposta de regulació dels salaris en pagament delegat per a tots els treballadors i les treballadores d'aquests centres, sempre que estiguen subvencionats.

- La negociació d'un nou Reglament de Normes Bàsiques sobre Concerts Educatius.

- Incloure en el Reial decret de concerts educatius, el dret de la totalitat dels treballadors que reunisquen els requisits legalment establits, l'aplicació de la regulació per a la modalitat de jubilació parcial amb simultània celebració de contracte de relleu, vigent amb anterioritat a l'entrada en vigor de la Llei 27/2011.

- Incloure noves figures professionals com personal d'infermeria, logopedes, intèrprets de signes, treballadors socials o integradors socials, entre altres, en els mòduls de concerts.

- Reforçar l'orientació educativa, assegurant el seu finançament de la mateixa forma per a l'Educació Primària com a motor de la prevenció i detecció precoç de conflictes escolars.

- Que en l'àmbit de la negociació de la Taula Sectorial de l'Ensenyament Concertat es negocie l'homologació salarial i laboral en el sector de l'Ensenyament Concertat amb els seus homòlegs de l'Ensenyament Públic.

- Integrar el concepte de "Finançament de la *PEA" en els mòduls estatals perquè les Comunitats Autònomes generen l'automatisme de l'abonament als treballadors.

- Instar al *MEYFP la incorporació amb caràcter bàsic i finalista als mòduls de concerts estatals les partides necessàries perquè les CCAA puguen satisfer els sexennis als docents de l'Ensenyament Concertat vinculat a la formació d'aquests.

- Fixar en el Reial decret de concerts la cobertura total des del primer dia en les baixes mèdiques.

Continuem fent passos pels treballadors de l'Ensenyament Concertat.

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".