UGT VOL L'ESTABILITAT DELS INTERIN@S. DEMÀ NO DONARÀ SUPORT A LA VAGA JA QUE S'ESTÀ NEGOCIANT.

En el cas que l'administració no actue degudament en aquest procés de negociació, UGT Ensenyament PV no dubtarà en convocar mobilitzacions per a reivindicar els drets de l@s interin@s, fins i tot arribar a la vaga si fóra necessari

UGT reclama la desjudicialització de la paga Extraordinària d'antiguitat en l'Ensenyament Concertat

UGT reclama la desjudicialització de la paga Extraordinària d'antiguitat en l'Ensenyament Concertat

Representants del sector d'ENSENYAMENT PRIVAT de FeSP-UGT PV (en la fotografia, d'esquerra a dreta, José Antonio Toldos (CS), Agustín Sales (VL), el director general, José Juan Torrecillas (VL) i José Albort (AL)), encapçalats pel secretari del sector d'ensenyament José Gil Castellano, es van reunir el passat 18 d'octubre amb el director general de centres, Joaquín Carrión Candel, en la Conselleria d'Educació per a abordar, entre altres assumptes, durant la present legislatura la desjudicialització de la paga d'antiguitat, o arribar a un acord sobre l'abonament del complement de formació o sexennis en l'àmbit de l'Ensenyament Concertat.

El passat 18 d'octubre va tindre lloc aquesta reunió en la Conselleria d'Educació entre representants del sector d'ensenyament privat de la FeSP-UGT PV i el director general de centres don Joaquín Carrión Candel. En aquesta trobada es va exposar per part de la FeSP-UGT PV el programa d'activitat sindical per als pròxims quatre anys.

La mesura més important dins d'aquest marc de propostes és el reconeixement i abonament immediat de la paga d'antiguitat dins de l'Ordre de Pagament Delegat, ja que així ho recull el VI Conveni d'Ensenyament Concertat en el seu article 62, i el no fer-ho de manera ordinària i automàtica suposa un frau per a les treballadores i treballadors del sector i la Conselleria d'Hisenda.

Altres propostes presentades per la FeSP-UGT PV per a ser negociades i dutes a terme en aquesta legislatura són: Confecció d'un mapa escolar on es respecte la complementarietat de totes dues xarxes, concertada i pública; acord de plantilles amb els mateixos criteris per a ensenyament públic i concertat; portar l'acord de jubilació parcial fins al final de legislatura, i no sols fins a desembre de 2020, renegociant les condicions d'aquest; pagament delegat del personal d'administració i serveis (PAS); pagament delegat al personal d'atenció directa en els centres d'Educació Especial; i millorar la comunicació i el tractament de la informació entre la Conselleria d'Educació i els agents socials.

volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".