ENSENYAMENT PRIVAT-CONCERTAT: PROA+ assignació econòmica.

ENSENYAMENT PRIVAT-CONCERTAT: PROA+ assignació econòmica.

 

RESOLUCIÓ de 17 de juny de 2022, del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, de concessió d’ajudes econòmiques en concepte de subvenció, dirigides als centres privats concertats, per al desenvolupament d’un programa d’acompanyament, motivació i reforç escolar personalitzat a l’alumnat més vulnerable educativament, dins del programa de cooperació territorial «PROA» (2021/2024). [2022/5817]

 

Per la Resolució de 10 de setembre de 2021, de la Secretaria d’Estat d’Educació, es publica l’Acord de la Conferència Sectorial d’Educació de 21 de juliol de 2021, pel qual s’aprova la proposta de distribució territorial i els criteris de repartiment dels crèdits gestionats per comunitats autònomes destinats al Programa per a l’orientació, avanç i enriquiment educatiu en centres d’especial complexitat educativa (programa «PROA+»), en l’exercici pressupostari 2021 (BOE 228, 23.09.21).

Per la Resolució de 7 d’abril de 2022, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’aproven les bases reguladores, la modificació del Pla estratègic de subvencions d’aquesta conselleria i la convocatòria d’ajudes econòmiques en concepte de subvenció, dirigides als centres privats concertats, per al desenvolupament d’un programa d’acompanyament, motivació i reforç escolar personalitzat a l’alumnat més vulnerable educativament, dins del programa de cooperació territorial «PROA» (2021/2024). (DOGV 9317, 11.04.22).

 

LLEGIR MÉS...

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".