20-5-2022. Comissió de seguiment de l'Ensenyament Concertat: Projecte de Decret del Consell, d'ordenació de l'Educació Infantil

20-5-2022. Comissió de seguiment de l'Ensenyament Concertat: Projecte de Decret del Consell, d'ordenació de l'Educació Infantil

            Comissió de seguiment de l'Ensenyament Concertat 20-5-2022

Projecte de Decret del Consell, d'ordenació de l'Educació Infantil

UGT Ensenyament PV valora positivament aquesta nova normativa, i agraïm a la Direcció General d'Ordenació el treball laboriós i organitzat del document.

De manera general, i com a pas previ, i ja que estem parlant de l'ordenació de l'etapa d'Infantil, i no solament del currículum, primer s'hauria d'haver negociat ja les plantilles per a reforçar entre altres, l'etapa d'Infantil.

El tutor d'Infantil es veu sotmés a una gran càrrega burocràtica de reunions i coordinació; des d'UGT entenem que això és necessari, però al seu torn exigim el reconeixement de la figura de la tutoria mitjançant una remuneració d'aquesta; així com el transvasament d'hores lectives a hores complementàries.

També ens preocupa l'estat de salut dels nostres docents per aqueixa sobrecàrrega de treball, per la qual cosa pensem que les plantilles haurien de reforçar-se.

Trobem a faltar la incorporació d'especialistes en l'Etapa d'Infantil, sobretot de llengua estrangera perquè l'alumnat puga estar exposat a aquesta.

Per tot això, des d'UGT no entenem que no hi haja incidència pressupostària tal com resa la Disposició addicional segona.

 Comisión de seguimiento de la Enseñanza Concertada 20-5-2022

Proyecto de Decreto del Consell, de ordenación de la Educación Infantil

         UGT Enseñanza PV valora positivamente esta nueva normativa, y agradecemos a la Dirección General de Ordenación el trabajo laborioso y organizado del documento.

            De forma general, y como paso previo, y ya que estamos hablando de la ordenación de la etapa de Infantil, y no solamente del curriculum, primero se habría de haber negociado ya las plantillas para reforzar entre otras, la etapa de Infantil.

            El tutor de Infantil se ve sometido a una gran carga burocrática de reuniones y coordinación; desde UGT entendemos que esto es necesario, pero a su vez exigimos el reconocimiento de la figura de la tutoría mediante una remuneración de la misma; así como el trasvase de horas lectivas a horas complementarias.

            También nos preocupa el estado de salud de nuestros docentes por esa sobrecarga de trabajo, por lo que pensamos que las plantillas deberían de reforzarse.

            Echamos de menos la incorporación de especialistas en la Etapa de Infantil, sobre todo de lengua extranjera para que el alumnado pueda estar expuesto a la misma.

            Por todo esto, desde UGT no entendemos que no haya incidencia presupuestaria tal y como reza la Disposición adicional segunda.

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".