UGT sol·licita al Ministeri la Mesa Sectorial de l'Ensenyament Concertat per a l'equiparació salarial amb els empleats públics després de la pujada del 9’5% en tres anys a aquests últims.

UGT  sol·licita al Ministeri  la Mesa Sectorial de l'Ensenyament Concertat per a l'equiparació salarial amb els empleats públics després de la pujada del 9’5% en tres anys a aquests últims.

UGT Serveis Públics sol·licita al Ministeri d'Educació i Formació Professional la MESA Sectorial de l'Ensenyament Concertat

El Sector d'Ensenyament d'UGT Serveis Públics ha sol·licitat de manera imminent la convocatòria de la Mesa Sectorial de l'Ensenyament Concertat amb la finalitat de conéixer el procediment d'abonament dels salaris als treballadors de l'Ensenyament Concertat, Educació Especial i altres trams concertats després de l'Acord avalat per UGT amb el Govern (2022-2024) per als empleats públics.

L'Acord fixa una pujada en matèria salarial d'un 9,5% (8% fix + 1,5% variable) distribuïdes en els tres anys de la següent manera:

2022: un increment del 1,5% consolidable, sobre el 2% inicial fixat en els Pressupostos Generals de l'Estat per a enguany. La pujada tindrà caràcter retroactiu des de gener.

2023: pujada fixa del 2,5%, més dues pujades variables de 0,5% cadascuna. La primera operaria si l'IPC harmonitze de 2022 i 2023 supera el 6% -corresponent a la suma de l'increment salarial previst inicialment per a aquests dos anys-, tindria caràcter retroactiu, consolidable i es faria efectiva a l'octubre de 2023. La segona es cobraria si el PIB nominal en 2023 arriba al 5,9%.

2024: augment fix del 2% més un 0,5% variable que es cobraria si l'IPC harmonitzat de 2022, 2023 i 2024 supera el 8%. Es cobraria amb caràcter retroactiu i és consolidable.

Amb aquesta petició de convocatòria UGT Serveis Públics vol tancar el procediment de negociació en el que als treballadors de la concertada es refereix.

UGT recorda que els avanços salarials dels treballadors del sector no venen sols ni són percentatges aleatoris, sinó que emanen dels acords que UGT negocia en àmbits molt més amplis que els estrictament corporatius, posant sempre el màxim interés en què els treballadors de l'Ensenyament Concertat també siguem beneficiaris d'això.

Madrid a 4 d'octubre de 2022UGT Servicios Públicos solicita al Ministerio de Educación y Formación Profesional la Mesa Sectorial de la Enseñanza Concertada

El Sector de Enseñanza de UGT Servicios Públicos ha solicitado de manera inminente la convocatoria de la Mesa Sectorial de la Enseñanza Concertada con el fin de conocer el procedimiento de abono de los salarios a los trabajadores de la Enseñanza Concertada, Educación Especial y otros tramos concertados tras el Acuerdo avalado por UGT con el Gobierno (2022-2024) para los empleados públicos.

El Acuerdo fija una subida en materia salarial de un 9,5% (8% fijo + 1,5% variable) distribuidas en los tres años de la siguiente manera:

2022: un incremento del 1,5% consolidable, sobre el 2% inicial fijado en los Presupuestos Generales del Estado para este año. La subida tendrá carácter retroactivo desde enero.

2023: subida fija del 2,5%, más dos subidas variables de 0,5% cada una. La primera operaría si el IPC armonizo de 2022 y 2023 supera el 6% -correspondiente a la suma del incremento salarial previsto inicialmente para estos dos años-, tendría carácter retroactivo, consolidable y se haría efectiva en octubre de 2023. La segunda se cobraría si el PIB nominal en 2023 llega al 5,9%.

2024: aumento fijo del 2% más un 0,5% variable que se cobraría si el IPC armonizado de 2022, 2023 y 2024 supera el 8%. Se cobraría con carácter retroactivo y es consolidable.

Con esta petición de convocatoria UGT Servicios Públicos quiere cerrar el procedimiento de negociación en lo que a los trabajadores de la concertada se refiere.

UGT recuerda que los avances salariales de los trabajadores del sector no vienen solos ni son porcentajes aleatorios, sino que emanan de los acuerdos que UGT negocia en ámbitos mucho más amplios que los estrictamente corporativos, poniendo siempre el máximo interés en que los trabajadores de la Enseñanza Concertada también seamos beneficiarios de ello.

Madrid a 4 de octubre de 2022


 DOCUMENTACIÓ:

CARTA

volver arriba

JS Like Box Slider

SIGUENOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".