Benvinguts i benvingudes a les Webs amigues

Benvinguts i benvingudes a les Webs amigues

 

biblowebfespUGT1La Biblioweb de Políticas Sociales e Igualdad: En la Secretaria de Polítiques Socials treballem per a facilitar al professorat i a la comunitat educativa accions encaminades al desenvolupament d'una educació inclusiva que forme en els valors d'igualtat i participació democràtica. Tots els nostres materials s'editen en format on-line i es poden descarregar de les diferents pàgines que trobareu en aquest espai.


Aula Intercultural: Amb més de deu anys d'existència i recorregut, és un referent en interculturalitat a Europa i a Amèrica Llatina.

 

educando en igualdadEducando en Igualdad: Amb www.educandoenigualdad.com obrim un espai per a oferir les diferents contribucions que persones expertes, comunitat educativa, professorat i organitzacions no governamentals aporten en el camí cap a la igualtat.

escuelarepublicaLa Escuela de la Republica:   Ens sumem així, amb aquesta iniciativa, a les moltes accions realitzades pels qui estan recorrent el camí de la història de l'educació. Continuem recuperant el fil de la memòria després del documental "Les Mestres de la República"

 

ALTRES WEB AMIGUES DEL SINDICAT MOLT INTERESSANTS

2015ideasAmb el projecte "2015 idees per a canviar el món", volem donar la paraula a alumnes i alumnes de tot el país: escoltar les seues inquietuds, respondre a les seues preguntes, proporcionar-los confiança en la seua manera d'enfocar les solucions als problemes, apoderant-los, obrint canals de participació i mostrant-los que els ideals i el compromís amb els valors democràtics, definits pels Objectius del Mil·lenni, són fonamentals per a aconseguir el món que desitgem.

  

1iscodL'Institut Sindical de Cooperació al Desenvolupament (ISCOD) va ser creat per mandat del XXXV Congrés Confederal d'UGT de 1989, elevant-se la seua constitució i estatuts a escriptura pública amb data d'1 de febrer de 1990.

L'article sisé dels seus estatuts va establir “l'educació i capacitació en matèria sindical i sociolaboral” com a objecte prioritari de la Fundació”, concedint així mateix “especial dedicació al desenvolupament i reforçament de la solidaritat entre els pobles i especialment a través de les organitzacions sindicals als països en vies de desenvolupament, a la cooperació per al progressos econòmic, social, tècnic i cultural dels treballadors d'aquests països, i a la contribució al naixement i/o consolidació del moviments sindical als països amb menor grau de desenvolupament”.

nenes

"Les xiquetes i els xiquets ens conten el món" és un projecte impulsat per la delegació d'ISCOD País Valencià (ISCOD-PV), que pots desenvolupar en el teu centre educatiu i que aspira a afavorir el coneixement de les realitats del Sud i de les accions de solidaritat i cooperació al desenvolupament en la societat valenciana en general.

La iniciativa sorgeix en el marc de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i pretén contribuir a incrementar el coneixement i sensibilitzar els xiquets i xiquetes valencians, al professorat, i a la societat en general sobre valors universals com la solidaritat i els drets humans.

"Les xiquetes i xiquets ens conten el món" ha sigut cofinançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, ISCOD-PV i UGT-PV i ha comptat amb la col·laboració del sector de l'Ensenyament de la Federació d'Empleats i Empleades dels Serveis Públics d'UGT.

0
0
0
s2smodern

Medios

La escuela de la República.
Las niñas y los niños nos cuentan el mundo.
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".