Logo
Imprimir esta página

NOMÉS TU ET CUIDES MILLOR QUE NOSALTRES A TU. En la nòmina de desembre s'ha fet efectiu l'increment salarial del 2% de 2020. Gràcies FeSP-UGT PV.

NOMÉS TU ET CUIDES MILLOR QUE NOSALTRES A TU. En la nòmina de desembre s'ha fet efectiu l'increment salarial del 2% de 2020. Gràcies FeSP-UGT PV.

23/12/2020 - Aquest matí s'ha ingressat la nòmina de desembre de 2020 (depenent de l'entitat bancària amb la qual treballem, en alguns casos es visualitzarà l'abonament demà); sent una nòmina complexa, t'informem sobre què cal tindre en compte, i et recomanem que comproves el detall de nòmina una vegada estiga a la teua disposició en la pàgina de la GVA. Amb certificat digital i altres procediments (CAUCE) ja la pots consultar en aquest enllaç.

 

Conceptes en la nòmina de desembre 2020.

En aquesta nòmina se'ns ha d'haver abonat el següent:

  • Mensualitat de desembre, actualitzada amb l'increment del 2%.
  • Paga extra de Nadal 2020, actualitzada amb l'increment del 2%.
  • Endarreriments del 2% des de l'1 de gener de 2020. Aquests endarreriments han de comprendre la diferència entre el percebut i el que s'havia de percebre entre gener i novembre: onze mensualitats més l'extra d'estiu (juny).

TSS20201

Enllaç a taules retributives actualitzades amb el 2% (elaborada per UGT)

Reclamacions sobre la nòmina.

Una vegada comprovada la nòmina (si tens dubtes, has d'analitzar el detall de nòmina, i no confondre les quanties brutes amb el líquid a percebre), és possible que detectes alguna incorrecció.


En tal cas, des d'UGT et recomanem demanar els aclariments oportuns en el Servei de Personal de la teua Conselleria, Direcció Territorial o Organisme; i si és necessari, reclamar sobre la teua nòmina.

L'òrgan competent davant qui reclamar és el teu Servei de Personal.

Atenció a la retenció per IRPF.

En aplicar tot l'increment del 2%, amb efectes des de gener, en un únic mes, no sols ens abonaran els endarreriments, sinó que a més ha de regularitzar-se la retenció a l'IRPF a les quanties salarials actualitzades.

Això suposa que la diferència entre el que ens van retindre d'IRPF al llarg de l'any, i el que ens “havien d'haver retingut” amb aquest increment, s'aplicarà tot el mes de desembre.
Pot provocar un percentatge major de retenció d'IRPF al qual estem acostumats.

Quant són els endarreriments?

Des d'UGT hem elaborat una taula orientativa sobre a quant han de pujar (en quantia bruta) els endarreriments des de l'1 de gener. Si t'és útil, pots descarregar-la en pdf des d'ací0
0
0
s2smodern
UGT.es | Aviso legal | Contacte
@FeSP-UGT 2018

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".