22-10-2020 - Informació Mesa Sectorial d'Educació (I): Anunci calendari oposicions 2020. Posició UGT Ensenyament PV.

22-10-2020 - Informació Mesa Sectorial d'Educació (I): Anunci calendari oposicions 2020. Posició UGT Ensenyament PV.

En la Mesa Sectorial d'Educació de hui, 22 d'octubre de 2020, s'ha avançat la proposta de calendari de l'administració per a la realització de les oposicions docents, que havien d'haver-se realitzat al juliol d'aquest any 2020 i que a conseqüència de la situació d'alarma sanitària decretada per la pandèmia de la COVID19, van haver d'ajornar-se i finalment no es van poder convocar, ni realitzar les seues proves, amb el greu perjudici que això ha suposat per al professorat que les estava preparant. El contingut de la convocatòria i la seua oferta de places ja es va negociar i va tancar a la fi de l'any 2019 és pots consultar en els enllaços que acompanyem.

El calendari anunciat per la Conselleria d'Educació tindria el següent desenvolupament: Abans del 15 de novembre de 2020, publicació de la convocatòria. Abans de les vacances de Nadal, realització de les proves prèvies per a acreditar coneixement dels idiomes oficials de la comunitat (castellà i valencià). El dissabte 27 de març de 2021, realització de la part A de la primera prova (Examen teòric). El dissabte 24 d'abril de 2021, realització de la part B de la primera prova (Examen pràctic). A partir del 7 de juny de 2021, inici de la realització de la segona prova (Presentació i defensa de la programació i la unitat didàctica). Aquest calendari ha de negociar-se i tancar-se dijous que ve 29 d'octubre de 2020, per la qual cosa les teues aportacions seran ben rebudes.

Per a UGT Ensenyament PV aquest calendari, que se superposa a l'activitat docent ordinària del professorat durant el curs 2020-2021, tant del que s'ha de presentar a aquestes oposicions com el que ha d'actuar com a membre de tribunal o comissió de selecció, ha de retardar-se, quant a la realització de les proves, als mesos de juny i juliol de 2021.DOCUMENTACIÓ0
0
0
s2smodern
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".